CONTACT

DE 4 BELOFTEN VAN PASTA DELLA MAMMA

Ontdekken

Onze getuigenissen
Ik heb de producten leren kennen op een culinaire schoolwedstrijd (die wij trouwens hebben gewonnen !)
De kwaliteit van de pasta wordt meteen duidelijk alleen al door de geur en het aanraken ervan. Pasta die op industriële schaal wordt gemaakt, maar met een authentiek recept, zonder onnodige of chemische stoffen. ECHTE producten die bij ons in België worden geproduceerd. De textuur in de mond voelt perfect aan, m.a.w. al dente. En wat de smaak betreft, is het alsof men onmiddellijk een reis naar Italië maakt. Men ervaart de goede smaak van de eieren en van de verse pasta van « la Mamma ». Puur genot in de mond. De kwaliteit van het product is gewoon top !! Ik heb bovendien altijd zeer positieve reacties gekregen van iedereen die de kans heeft gehad om de verse pasta van Pasta della Mamma te proeven. Een zeer uitgebreid assortiment aan verse pasta, lange, korte, gevulde pasta en nog zo veel meer moet meteen ontdekt of herontdekt worden !!
Caroline Cornez Chefkok
Ons beroep bestaat niet alleen uit het produceren van pasta’s maar ook uit het overbrengen van onze gedrevenheid, ons professionalisme en onze creativiteit aan de restaurateurs om samen de pasta opnieuw uit te vinden en hun klanten te verbazen.
Olivier Mignot - Algemeen Directeur

• Waar vindt u onze producten •

Allemaal Distributeur partner Groothandelaar
MAP
LISTING

DISTRIBUTEUR PARTNER

Een distributeur partner Pasta della Mamma biedt u alle producten uit ons gamma aan.


GROOTHANDELAAR


Een groothandelaar biedt u een selectie uit de producten Pasta della Mamma aan.

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!