CONTACT

Recept: Herfstpastasalade

Wie heeft gezegd dat we enkel in de zomer pastasalades eten?

Ontdek een nieuw recept van Caroline Cornez, van haar blog Caro’s Cook Line.

De lady-chef biedt ons haar recept aan: “Dit recept is heel makkelijk te verwezenlijken, maar oh zo lekker. Deze salade is een mengsel van lokale smaken gecombineerd met Aziatische toetsen, met gerookte curry die je gerecht tot zijn recht doet komen. Een warm-koud gerecht waar je onbeperkt van kan genieten.”


Ingrediënten voor 4 personen


• 400 gr Trivelli Pasta della Mamma

• 1/2 butternut
• 4 hoevekipfilets
• 50 gr verse dragon
• 80 gr hazelnoten
• 40 gr pijnboompitten
• 100 gr spruitjes
• Olijfolie
• Hazelnootolie
• 1 koffielepel Indonesische gerookte curry
• Peper en zout
• 1 snufje cayennepeper

Bereiding


Rooster de hazelnoten en pijnboompitten op een plaat in de oven op 140 °C tot ze mooi bruin kleuren.
Schil en snijd de butternut in blokjes.
Verwarm een pan met olijfolie en bak hierin het wit gevogeltevlees, op smaak gebracht met zout en gerookte curry. Zorg ervoor dat het vlees sappig en mals blijft.

Bak de blokjes butternut enkele minuten in dezelfde pan.
Kook de trivelli volgens de instructies op de verpakking.


Snijd de spruitjes en de dragon zeer fijn.
Doe alle afgekoelde bereide ingrediënten, behalve de kip, in een slakom en breng op smaak met olijfolie, hazelnootolie, zout, cayennepeper, peper en een beetje gerookte curry. Leg het geheel in een diep bord en leg er de lauwe, in plakjes gesneden kip bovenop.


Smakelijk.

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!