CONTACT

Hoe maken we heerlijke cannelloni met vlees klaar?

Het geheim van de cannelloni met vlees van Pasta della Mamma

U houdt van pasta, maar wilt er wat variatie inbrengen ?

Er gaat niets boven een goed gerecht van cannelloni met vlees, klaargemaakt met een tomatensaus en gegratineerd in de oven. Dit royale gerecht is gemakkelijk en snel klaar te maken: genoeg om jong en oud tevreden te stellen!

De cannelloni met vlees van Pasta della Mamma zijn niet weg te denken uit ons assortiment van diepgevroren pasta voor professionals en ze verkopen als zoete broodjes! Waarom ? We vertellen u alles in dit artikel.

Een eenvoudig recept voor cannelloni met vlees

Kook eerst de pastavellen in kokend water tot ze “al dente” zijn. Meng vervolgens gehakt met uien, knoflook, kruiden en specerijen en bak het in een pan tot het vlees gaar is. Voeg vervolgens tomatensaus toe en laat enkele minuten sudderen.

Neem de gekookte pastavellen en leg op elke pastavel een eetlepel van het vleesmengsel. Rol de pastavellen op tot cannelloni. Leg ze in een ovenschotel, schenk er tomatensaus over en bestrooi met geraspte kaas. Bak ze in de oven op 180°C gedurende 20 à 25 minuten of tot de kaas gesmolten is en de bovenkant goudbruin is. Smakelijk!

Gebruik zeker voor meer gemak onze Pasta della Mamma cannelloni die bereid zijn volgens authentieke en traditionele recepten.

Wilt u een persoonlijke toets geven aan uw recept voor cannelloni met vlees, dan kan u aan het vleesmengsel spinazie, ricotta of andere groenten naar keuze toevoegen. De cannelloni kunnen bovendien op voorhand klaargemaakt worden en ingevroren worden voor later gebruik, waardoor het een handig gerecht is voor maaltijden met familie of vrienden.

Waarom houden Belgen zoveel van cannelloni?

Belgen houden van cannelloni vanwege hun heerlijke smaak en de eenvoudige bereiding. Cannelloni zijn ook een veelzijdig gerecht dat aan ieders culinaire voorkeuren kan worden aangepast. Ze worden in België vaak geserveerd bij speciale gelegenheden of feesten en geven een feestelijke toets aan het evenement.

Hoe maken we heerlijke cannelloni met vlees klaar?
Het geheim van de cannelloni met vlees van Pasta della Mamma
U houdt van pasta, maar wilt er wat variatie inbrengen ?
Er gaat niets boven een goed gerecht van cannelloni met vlees, klaargemaakt met een tomatensaus en gegratineerd in de oven. Dit royale gerecht is gemakkelijk en snel klaar te maken: genoeg om jong en oud tevreden te stellen!

Belgen waarderen cannelloni ook om hun smakelijke textuur en smaakvolle saus. Ze eten ze graag met familie of vrienden, vergezeld van een goede glas rode wijn. Cannelloni zijn ook vaak terug te vinden op de menukaart van Italiaanse restaurants in België.

Welke sauzen worden best gebruikt bij de cannelloni met vlees ?

Er zijn veel sausvarianten voor de cannelloni met vlees. Enkele populaire opties zijn bechamelsaus, Alfredo-saus, roomsaus of pestosaus. Men kan ook extra ingrediënten toevoegen aan de basis tomatensaus, zoals paddenstoelen, olijven of rode wijn, om een complexere smaak te geven. Aan u de keuze welke saus het beste past bij uw smaakpapillen en culinaire voorkeuren!

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!