CONTACT

Retour

Product in de kijker

De penne

Dit seizoen plaatsen we de penne op de voorgrond: deze pasta in de vorm van een buisje met schuin afgesneden uiteinden betekent “balpen” in het Italiaans. Ontdek enkele recepten op basis van de verse penne en de voorgekookte pennette.

____________________________________________________________

Het is een enorm populaire pastavorm in Italië. De penne hebben de vorm van een buisje met schuin afgesneden uiteinden. Hun vorm is uiterst geschikt voor goedgevulde sauzen van vlees of groenten waarbij de saus in de holtes kan worden opgenomen. Penne in het Italiaans betekent balpennen.

 Wij stellen u twee soorten voor: de verse penne en de verse voorgekookte pennette.

De verse penne zijn rijk van smaak en hebben een kortere kooktijd dan de droge pasta. Hun samenstelling bestaat uit griesmeel van harde tarwe, water en ei.

De pennette zijn een verse pasta die is voorgekookt en gepasteuriseerd. Daardoor kunnen ze rechtstreeks gebuikt worden in een koude salade of enkele seconden opgewarmd in kokend water, alsook opgewarmd in een pan met saus voor een warm gerecht. De voorgekookte pennette kunnen snel en gemakkelijk gebruikt worden

.

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!