CONTACT

Pasta op uw kaart zetten

Ontdek onze adviezen om pasta’s vaker en op aantrekkelijke  wijze op uw kaart of in uw suggesties te zetten.

Scoor met pasta! Uw klanten zijn er dol op, vooral als u ze ermee kan « verbazen » !

 

 Zet altijd pasta in uw suggesties.

Met pasta doet u iedereen plezier. Een bord pasta zal de meerderheid van uw klanten bekoren. Zet dus altijd een pastagerecht in uw suggesties. Let er wel op dat het voorgestelde gerecht degelijk uit een creatief recept bestaat, erg lekker is en mooi oogt op het bord. Wij zijn er zeker van dat zo’n pastagerecht in uw suggesties tot de best verkochte gerechten zal horen.

 Maak op uw kaart een ruimte aan die voorbehouden wordt voor de pasta’s.

Heeft u een rubriek voor vlees ? Heeft u een rubriek voor vis ? En waarom niet eentje voor pasta ?

Als u verse pasta serveert, vermeld dit dan op uw kaart. Het zal ongetwijfeld de keuze van uw klanten beïnvloeden wanneer ze weten dat u verse pasta aanbiedt. Dat toont namelijk dat u er bijzondere aandacht aan schenkt om hen kwaliteitsproducten te bieden, minder industriële producten, maar eerder ambachtelijke producten. Zij vragen er niet om dat u ze zelf maakt. Wees dus niet ongerust dat ze het u kwalijk nemen dat u ze niet zelf maakt. Het belangrijkste is dat u hen kwaliteit en verse producten in hun bord brengt.

 Als u een rubriek « Salades » op uw kaart heeft, neem er dan een pastasalade in op.

Ze moet gemaakt worden met ingrediënten die  uw klanten zin zullen geven om dit gerecht te kiezen (seizoensproducten, kwaliteitsproducten, …) omdat u er een originele salade van heeft  gemaakt. U heeft originele pastavormen gekozen waardoor u een verfijnde salade krijgt maar waarbij toch plaats gelaten wordt voor de andere ingrediënten. De pasta zal niet het basiselement vormen maar een onderdeel van uw salade.

 Geef duidelijk aan dat u pasta’s als bijgerecht aanbiedt.

En maak iets origineels van dit bijgerecht en niet iets alledaags. U kan ingrediënten toevoegen of hem in een mooi bord aanbieden. Bovendien zullen velen voor pasta als bijgerecht kiezen om zich niet schuldig te voelen nog maar eens frieten of gratin dauphinois te kiezen.

 Wissel de pastavormen af in functie van uw recepten en sauzen.

 Bied een gevulde pasta aan als aperitief.

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!

Newsletter

 Officiële partner van Euro Toques Belgium

Politique de confidentialité