CONTACT

Newsletters - De pasta in de herfst - 2017

Recept van het seizoen

Girasoli gorgonzola-noten, Anjou duif en gebakken groentjes met braambessensap

Deze zomer  hebben wij een nieuw product in ons gamma geïntroduceerd : de girasoli gorgonzola-noten.

Voor het recept van de herfst hebben wij besloten om deze ravioli te combineren met Anjou duif en gebakken groentjes met braambessensap.

17/04/2021

Nieuw idee voor presentatie

Taart van rigatoni

Laat u elk seizoen verrassen door één van onze ideeën om pasta op een originele manier op het bord te presenteren. Voor de herfst, ontdek ons recept voor rigatoni gevuld met zoete aardappel-en aardperenpuree, het geheel op een bedje van met rode wijn gekonfijte ossenstaart. Genoeg om uw klanten met pasta te verbluffen!

17/04/2021

Pasta op feestdagen

Casarecce met pompoencrème voor Halloween

Een nieuwe pastavorm komt ons gamma uitbreiden : de casarecce ! Ontdek hem met ons heerlijk feestelijk recept voor Halloween !

17/04/2021

Wereldrecept

Cannelloni met vlees op Marokkaanse wijze en kikkererwtensalade met sinaasappel

Richting Middellandse Zee, richting Marokko voor een wereldrecept vol smaak en kleur. Ontdek onze cannelloni met vlees op Marokkaanse wijze : u zal zich ongetwijfeld elders wanen !

17/04/2021

Creatief idee

Cupcake op “al’jote” wijze

Als u creatief wil zijn met pasta, dan kan u onze verse pastavellen een vorm geven zodanig dat er originele, hartige cupcakes van gemaakt kunnen worden. Het is snel, lekker, en u kan ze volgens uw eigen creativiteit klaarmaken !

17/04/2021

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!