Newsletters - De pasta in de herfst - 2017
Recept van het seizoen
Girasoli gorgonzola-noten, Anjou duif en gebakken groentjes met braambessensap
Deze zomer hebben wij een nieuw product in ons gamma geïntroduceerd : de girasoli gorgonzola-noten.
Voor het recept van de herfst hebben wij besloten om deze ravioli te combineren met Anjou duif en gebakken groentjes met braambessensap.
17/04/2021
Nieuw idee voor presentatie
Taart van rigatoni
Laat u elk seizoen verrassen door één van onze ideeën om pasta op een originele manier op het bord te presenteren. Voor de herfst, ontdek ons recept voor rigatoni gevuld met zoete aardappel-en aardperenpuree, het geheel op een bedje van met rode wijn gekonfijte ossenstaart. Genoeg om uw klanten met pasta te verbluffen!
17/04/2021
Pasta op feestdagen
Casarecce met pompoencrème voor Halloween
Een nieuwe pastavorm komt ons gamma uitbreiden : de casarecce ! Ontdek hem met ons heerlijk feestelijk recept voor Halloween !
17/04/2021
Wereldrecept
Cannelloni met vlees op Marokkaanse wijze en kikkererwtensalade met sinaasappel
Richting Middellandse Zee, richting Marokko voor een wereldrecept vol smaak en kleur. Ontdek onze cannelloni met vlees op Marokkaanse wijze : u zal zich ongetwijfeld elders wanen !
17/04/2021
Creatief idee
Cupcake op “al’jote” wijze
Als u creatief wil zijn met pasta, dan kan u onze verse pastavellen een vorm geven zodanig dat er originele, hartige cupcakes van gemaakt kunnen worden. Het is snel, lekker, en u kan ze volgens uw eigen creativiteit klaarmaken !
17/04/2021