CONTACT

Newsletters - De pasta in de herfst - 2019

Recept van het seizoen

De girasoli gaan de Baskische toer op

Door de verfijnde crèmade van walnoten, een exclusiviteit van Pasta della Mamma, te combineren met de krachtige smaak van een Baskische charcuterie, lomo, bereiden we hier op gastronomische wijze met look en tijm de heerlijke girasoli met eekhoorntjesbrood, aangekleed met een gezouten eigeel en verse truffel.

16/04/2021

Nieuw idee voor presentatie

Een hamburger met pasta … uit de buurt van Nice

De finesse van de in look en tijm gesauteerde hanenkamen, met de smaak van het gele goud uit de Jura streek (gele wijn of strowijn) kleden de smeuïge spaghetti aan die netjes in een pain bagnat worden gestopt en die ons op zijn beurt wegvoert naar de riviera van Nice (bakermat van de bagnat) om met een meer Mediterrane versie de grote hamburgerliefhebbers te bekoren.

16/04/2021

Product in de kijker

Rollade met aubergines

Deze herfst geven we de eer aan de rollade met aubergines. Grote klassieker en zeer geliefd bij uw klanten ! Ontdek hoe u dit heerlijke product, gemaakt op basis van kwaliteitsgrondstoffen, tot zijn recht kan laten komen via dit recept.

16/04/2021

De pasta op feestdagen

Zeepasta bereid als bouillabaisse

Wanneer we de tagliatelle met inktvisinkt combineren met heerlijke kleine inktvisjes en zeekraal, de sperzieboon van de zee, kunnen we met dit recept de zeegolven al horen ! De geur van de aïoli en van het basilicum vervoeren u eerder richting Marseille, dé plaats van de bouillabaisse die nu eens op een andere wijze werd gemaakt met pasta.

16/04/2021

Wereldrecept

Ma(c) wat lekker !

Deze mac zonder brood maar met pasta is tegelijk Engels, Cévenols en Italiaans. Het huwelijk tussen de koning der Engelse kazen, de cheddar, en uien uit Cévennes, alsook pasta van de andere kant van de Alpen voor deze Mac and cheese zal ongetwijfeld de tegenstanders van de Macs verbazen daar ze deze keer verleid worden door een enigszins culinaire versie van de Mac.

16/04/2021

Creatief idee

Een overweldigend dessert

De beroemde tarte tatin in een nieuw jasje, dat is wat onze chef-kok uitgedacht heeft met onze pastavellen. De pastavel die eerst gebakken wordt en vervolgens gekonfijt in karamelsaus op basis van gezouten boter om zich dan te verenigen met de zuurheid van de appel en het aroma van het Chinese basilicum (de Shiso) … een bom aan smaken dus en een heerlijke beleving voor onze smaakpapillen.

16/04/2021

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!