Newsletters - De pasta in de lente - 2018
Recept van het seizoen
Girasoli met asperges op Oostendse wijze
Serveer in de lente onze heerlijke girasoli met asperges aan uw klanten. Maak met garnaaltjes en kabeljauw een Oostends recept klaar om ze te laten genieten!
16/04/2021
Product in de kijker
De penne
Dit seizoen plaatsen we de penne op de voorgrond: deze pasta in de vorm van een buisje met schuin afgesneden uiteinden betekent “balpen” in het Italiaans. Ontdek enkele recepten op basis van de verse penne en de voorgekookte pennette.
16/04/2021
Nieuw idee voor presentatie
Spaghetti mengeling
Je hebt spaghetti en spaghetti! Wees creatief met pasta en maak deze verrassende menging klaar van spaghetti en spaghetti van groenten.
16/04/2021
Pasta op feestdagen
Portefeuille van lamsvlees en gedroogde abrikozen met aubergine kaviaar
Gebruik pasta op een originele manier met Pasen en maak deze portefeuille met lamsvlees en gedroogde abrikozen klaar. Fluitje van een cent met onze verse pastavellen!
16/04/2021
Wereldrecept
Colombo van rode tagliatelle, gamba’s en kokosmelk
Laten we de lente beginnen met een kleurrijk wereldrecept dat lekker ruikt naar de Antillen. Ontdek onze verse rode tagliatelle op Creoolse wijze !
16/04/2021
Creatief idee
Croissants van pasta
Het creatieve idee van dit seizoen bij Pasta della Mamma? Croissants van pasta! Inderdaad, heel eenvoudig… op basis van een pastavel, en het is bovendien super lekker!
Wij hebben twee versies uitgewerkt: een zoete en een hartige. Laat je verbeelding spreken en breng nog andere versies tot stand !
16/04/2021