CONTACT

Newsletters - De pasta in de lente - 2018

Recept van het seizoen

Girasoli met asperges op Oostendse wijze

Serveer in de lente onze heerlijke girasoli met asperges aan uw klanten. Maak met garnaaltjes en kabeljauw een Oostends recept klaar om ze te laten genieten!

16/04/2021

Product in de kijker

De penne

Dit seizoen plaatsen we de penne op de voorgrond: deze pasta in de vorm van een buisje met schuin afgesneden uiteinden betekent “balpen” in het Italiaans. Ontdek enkele recepten op basis van de verse penne en de voorgekookte pennette.

16/04/2021

Nieuw idee voor presentatie

Spaghetti mengeling

Je hebt spaghetti en spaghetti! Wees creatief met pasta en maak deze verrassende menging klaar van spaghetti en spaghetti van groenten.

16/04/2021

Pasta op feestdagen

Portefeuille van lamsvlees en gedroogde abrikozen met aubergine kaviaar

Gebruik pasta op een originele manier met Pasen en maak deze portefeuille met lamsvlees en gedroogde abrikozen klaar. Fluitje van een cent met onze verse pastavellen!

16/04/2021

Wereldrecept

Colombo van rode tagliatelle, gamba’s en kokosmelk

Laten we de lente beginnen met een kleurrijk wereldrecept dat lekker ruikt naar de Antillen. Ontdek onze verse rode tagliatelle op Creoolse wijze !

16/04/2021

Creatief idee

Croissants van pasta

Het creatieve idee van dit seizoen bij Pasta della Mamma? Croissants van pasta! Inderdaad, heel eenvoudig… op basis van een pastavel, en het is bovendien super lekker!

Wij hebben twee versies uitgewerkt: een zoete en een hartige. Laat je verbeelding spreken en breng nog andere versies tot stand !

16/04/2021

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!