Newsletters - De pasta in de zomer - 2018
Nieuw product
De cannelloni roodbaars en groentjes
Wij hebben ons assortiment cannelloni willen uitbreiden met een nieuwe smaak : de cannelloni met roodbaars en groentjes. Deze cannelloni zijn samengesteld uit een witvis, nl. de roodbaars, room en courgette-, wortel- en preiblokjes.
16/04/2021
Nieuw idee voor presentatie
Girasoli, gerookte zalm en auberginekaviaar
Durf warm en koud samen te gebruiken bij dit idee voor een zomerse presentatie ! Kies voor onze girasoli met zalm als basis van het gerecht en doe er zeer leuke maar vooral zeer lekkere bereidingen bij zoals rolletjes van gerookte zalm en auberginekaviaar.
16/04/2021
Product in de kijker
De fagottini provolone
Deze zomer is het de eer aan de fagottini met provolone. De fagottini zijn een pastasoort in de vorm van een buideltje gevuld met een heerlijke Italiaanse kaas, nl. provolone. Deze mini « zakjes » zullen bij AL uw klanten, zonder uitzondering, in de smaak vallen !
16/04/2021
De pasta op feestdagen
Belgische tagliatelle voor het Wereldkampioenschap 2018
Binnenkort start het Wereldkampioenschap voetbal ! De pasta’s vieren feest om te supporteren voor ons land tijdens de Wereldbeker 2018. Ontdek dit trio van tagliatelle in de kleuren van de Belgische vlag.
16/04/2021
Wereldrecept
Casarecce in Griekse salade
Wat is er beter dan een verfrissende pastasalade tijdens de mooie zomerdagen ? Wij hebben een salade klaargemaakt met onze verse Casarecce op zijn Grieks.
16/04/2021
Creatief idee
Open ravioli met parelhoen en waterkerssaus
Een nieuwe manier om creatief te zijn door onze verse pastavellen te gebruiken ! Maak met behulp van 2 rond uitgesneden pastavellen een smakelijke reuzenravioli van parelhoen en waterkerssaus.
16/04/2021