CONTACT

Newsletters - De pasta in de zomer - 2018

Nieuw product

De cannelloni roodbaars en groentjes

Wij hebben ons assortiment cannelloni willen uitbreiden met een nieuwe smaak : de cannelloni met roodbaars en groentjes. Deze cannelloni zijn samengesteld uit een witvis, nl. de roodbaars, room en courgette-, wortel- en preiblokjes.

16/04/2021

Nieuw idee voor presentatie

Girasoli, gerookte zalm en auberginekaviaar

Durf warm en koud samen te gebruiken bij dit idee voor een zomerse presentatie ! Kies voor onze girasoli met zalm als basis van het gerecht en doe er zeer leuke maar vooral zeer lekkere bereidingen bij zoals rolletjes van gerookte zalm en auberginekaviaar.

16/04/2021

Product in de kijker

De fagottini provolone

Deze zomer is het de eer aan de fagottini met provolone. De fagottini zijn een pastasoort in de vorm van een buideltje gevuld met een heerlijke Italiaanse kaas, nl. provolone. Deze mini « zakjes » zullen bij AL uw klanten, zonder uitzondering, in de smaak vallen !

16/04/2021

De pasta op feestdagen

Belgische tagliatelle voor het Wereldkampioenschap 2018

Binnenkort start het Wereldkampioenschap voetbal ! De pasta’s vieren feest om te supporteren voor ons land tijdens de Wereldbeker 2018. Ontdek dit trio van tagliatelle in de kleuren van de Belgische vlag.

16/04/2021

Wereldrecept

Casarecce in Griekse salade

Wat is er beter dan een verfrissende pastasalade tijdens de mooie zomerdagen ? Wij hebben een salade klaargemaakt met onze verse Casarecce op zijn Grieks.

16/04/2021

Creatief idee

Open ravioli met parelhoen en waterkerssaus

Een nieuwe manier om creatief te zijn door onze verse pastavellen te gebruiken ! Maak met behulp van 2 rond uitgesneden pastavellen een smakelijke reuzenravioli van parelhoen en waterkerssaus.

16/04/2021

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!