CONTACT

Newsletters - De pasta in de zomer - 2019

Nieuw idee voor presentatie

Gevulde courgette met trivelli en parmezaanse kaas

Bij Pasta della Mamma steken wij graag klassieke gerechten in een nieuw jasje om er verrassend mee uit de hoek te komen. Iedereen kent wel de traditionele gevulde courgette, maar heeft u haar al eens geserveerd met pasta ? Laat u inspireren door ons origineel recept voor gevulde courgette met trivelli zodat u pasta op nieuwe manieren kan aanbieden aan uw klanten.

16/04/2021

Product in de kijker

Torciglioni tricolore

Deze zomer leggen wij de focus op de torciglioni tricolore : een product gesigneerd door Pasta della Mamma. De torciglioni tricolore bestaat, zoals de naam dit zegt, uit pasta in 3 verschillende kleuren : de torciglioni natuur, de torciglioni op basis van tomatenpoeder en de torciglioni op basis van spinaziepoeder. 

16/04/2021

De pasta op feestdagen

Verse pappardelle met stoofvlees van varkenswangen

Ter ere van het feest van de Vlaamse Gemeenschap op 11 juli heeft Pasta della Mamma beslist om Vlaanderen te huldigen dit seizoen. Ontdek dus ons recept voor verse pappardelle met stoofvlees op basis van Bourgogne des Flandres.

16/04/2021

Wereldrecept

Provençaalse aïoli van cannelloni met roodbaars en groentjes

De zon, lavendel, … dat doet denken aan de zomer ! U heeft het wellicht al begrepen, we gaan richting Provence voor dit zomerse wereldrecept.  Wij hebben de Provençaalse aïoli in een nieuw jasje gestoken met onze heerlijke cannelloni roodbaars & groentjes.

16/04/2021

Creatief idee

Aardbeiensalade in een mandje van linguine

Een nieuwe techniek van vormgeving bij pasta die de ogen en smaakpapillen van uw klanten zal verwonderen : een mandje (of korfje) van linguine ! Wij hebben de zoete versie van dit mandje toegepast door het te garneren met een aardbeiensalade, munt en citroen ; een heerlijk fris en licht dessert voor de zomer.

16/04/2021

Recept van het seizoen

Fagottini met prosciutto, kippenbouillon en crostini

Voor het recept van deze zomer heeft Pasta della Mamma een recept uitgewerkt dat zowel de ogen als de smaakpapillen zal bekoren! Wij hebben gekozen voor onze fagottini prosciutto, geserveerd in een kippenbouillon met bladgroenten en vergezeld van een heerlijke crostini. Een makkelijke en snelle manier om uw klanten te verrassen!

16/04/2021

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!