CONTACT

Newsletters - De pasta tijdens de eindejaarsfeesten - 2017

Recept van het seizoen

Gebakken hindefilet, linguine met kastanjeroomsaus en gestoofde mini-bindsla

In het seizoensrecept voor de eindejaarsfeesten combineren we onze linguine met een huisbereide kastanjecrème, vergezeld van gebraden hindefilet en gestoofde mini-bindsla.

17/04/2021

Nieuw idee voor presentatie

Gnocchi « als een tartiflette » met reblochon de Savoie en bresaola

Wie verlangt er nu niet naar een heerlijke tartiflette in de winter ? En waarom ook niet een tartiflette die met gnocchi werd gemaakt ? Wij hebben het voor jullie uitgeprobeerd en het is echt verrukkelijk !

17/04/2021

Pasta op feestdagen

Lasagne met langoustines, ricotta di Buffala, basilicum en snijbiet

Maak met Nieuwjaar een zelfgemaakte lasagne klaar met langoustines en ricotta di Bufala, voldoende om 2018 te vieren zoals het hoort!

17/04/2021

Wereldrecept

Tortelloni met zalm op Scandinavische wijze

Laten we tijdens de eindejaarsfeesten wegvliegen naar de Scandinavische landen dankzij dit recept voor tortelloni met zalm, wilde zalm en gepekelde groentjes.

17/04/2021

Creatief idee

Zoete of hartige tartelette

Bij Pasta della Mamma zijn wij steeds op zoek naar nieuwe manieren om pasta te gebruiken. Ontdek 2 recepten voor tartelettes, gemaakt met onze pastavel: een zoete en een hartige. Jammie!

17/04/2021

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!