Newsletters - De pasta tijdens de eindejaarsfeesten - 2017
Recept van het seizoen
Gebakken hindefilet, linguine met kastanjeroomsaus en gestoofde mini-bindsla
In het seizoensrecept voor de eindejaarsfeesten combineren we onze linguine met een huisbereide kastanjecrème, vergezeld van gebraden hindefilet en gestoofde mini-bindsla.
17/04/2021
Nieuw idee voor presentatie
Gnocchi « als een tartiflette » met reblochon de Savoie en bresaola
Wie verlangt er nu niet naar een heerlijke tartiflette in de winter ? En waarom ook niet een tartiflette die met gnocchi werd gemaakt ? Wij hebben het voor jullie uitgeprobeerd en het is echt verrukkelijk !
17/04/2021
Pasta op feestdagen
Lasagne met langoustines, ricotta di Buffala, basilicum en snijbiet
Maak met Nieuwjaar een zelfgemaakte lasagne klaar met langoustines en ricotta di Bufala, voldoende om 2018 te vieren zoals het hoort!
17/04/2021
Wereldrecept
Tortelloni met zalm op Scandinavische wijze
Laten we tijdens de eindejaarsfeesten wegvliegen naar de Scandinavische landen dankzij dit recept voor tortelloni met zalm, wilde zalm en gepekelde groentjes.
17/04/2021
Creatief idee
Zoete of hartige tartelette
Bij Pasta della Mamma zijn wij steeds op zoek naar nieuwe manieren om pasta te gebruiken. Ontdek 2 recepten voor tartelettes, gemaakt met onze pastavel: een zoete en een hartige. Jammie!
17/04/2021