CONTACT

Terug

Pinchos, tortelloni zalm en piquillo pepers

  

Aantal personen : 2
Bereidingstijd :
25 min
Kooktijd :
 10 min 

Ingrediënten

  • 10 piquillo pepers
  • 6 tortelloni met zalm Pasta della Mamma
  • Een halve groene courgette
  • 50 gr milde chorizo
  • ¼ oud stokbrood
  • Sushi azijn
  • Jonge blaadjes zuring
  • Olijfolie, zout, Espelette peper

Bereiding

  • Snijd het stokbrood in plakjes van 1cm à 1.5cm.
  • Verhit een goede scheut olijfolie en bak het brood kort aan beide kanten.
  • Laat even uitlekken op keukenpapier en bewaar voor later.
  • Leg twee piquillo pepers opzij en bewaar ze voor het dresseren van het bord.
  • Mix de rest van de piquillo pepers samen met een scheutje olijfolie, een scheutje rijstazijn, wat zout en wat Espelette peper.
  • Haal het mengsel door een puntzeef en kruid eventueel bij.
  • Snijd de chorizo en de courgette in fijne brunoise.
  • Verhit een antikleefpan zonder vetstof en sauteer de in brunoise gesneden chorizo en courgette op een hoog vuur zodat de courgette nog knapperig blijft.
  • Leg op elke Pincho een eetlepel van de courgette-chorizo brunoise.
  • Kook de tortelloni in kokend gezouten water, giet af en leg ze op de brunoise.
  • Doe er enkele plakjes piquillo peper en enkele blaadjes zuring bij.
  • Voeg tot slot de pepercoulis toe.
  • Dien op.
 
 

Bron: Pasta della Mamma

Télécharger la recette
 

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!

Newsletter

 Officiële partner van Euro Toques Belgium

Politique de confidentialité