CONTACT

Recept – Poutine van verse penne

Aantal personen : 2
Kooktijd : 30 min
Bereidingstijd : 15 min

Ingrediënten

  • 200 gr verse penne Pasta della Mamma
  • 150 gr cheddar blok
  • 25 cl kalfsjus
  • 2 eetlepels maïszetmeel
  • 2 eetlepels cassonade
  • 2 koffielepels Dijon mosterd
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 ei
  • Fijn paneermeel
  • Arachideolie

Bereiding

  • Warm de kalfsjus op en voeg zowel de cassonade toe als de mosterd en het citroensap. Bind de saus daarna met maïszetmeel.
  • Kook de penne in een kookpan met kokend gezouten water en bewaar 2/3 pasta voor later.
  • Paneer lichtjes de rest van de pasta : haal de pasta eerst door het ei, dan door het paneermeel en bak hem vervolgens in de arachideolie.
  • Snijd de cheddar blok in kleine blokjes van 1 à 2 cm.
  • Sauteer de penne even in wat vetstof en voeg enkele lepels bruine saus toe om de pasta te binden.
  • Haal van het vuur af en doe zowel de gepaneerde penne erbij als de cheddar blokjes.
  • Schik uw bereiding in een kom, schenk er een beetje saus over en giet de rest van de saus in een sauskom.
  • Dien op.

Bron : Pasta della Mamma

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!