CONTACT

Recept – Provençaalse aïoli van cannelloni met roodbaars en groentjes

Aantal personen : 2
Kooktijd : 30 min
Bereidingstijd : 45 min

Ingrediënten

  • 6 cannelloni roodbaars en groentjes Pasta della Mamma
  • ½ knoflookbol
  • 30 gr eiwit
  • 70 gr druivenpitolie
  • ½ citroensap
  • 1 bussel pijpajuin
  • 4 wortelen met loof
  • 1 bouqet mini broccoli
  • 4 kerstomaatjes
  • 4 mini venkels
  • 25 cl melk
  • Olijfolie
  • Zout
  • Peper
  • Espelette peper

Bereiding

  • Was, schil en snijd de groenten. Blancheer ze nadien in kokend gezouten water maar houd ze knapperig.
  • Giet af en laat ze afkoelen in ijskoud water. Bewaar voor later.
  • Schil de knoflookteentjes en verwijder hun kiem. Leg ze in een pan, bedek ze met koud water en breng aan de kook.
  • Nadat het water de eerste keer gekookt heeft, giet je af en herhaal je dit drie keer.
  • Kook nadien de look 30 minuten in de melk op een zacht vuur.
  • Giet af en bewaar de look koel.
  • Mix met een staafmixer de look, het citroensap, het eiwit en de druivenpitolie tot de dikte van een mayonaise verkregen wordt.
  • Leg het in een kannetje.
  • Stoom de cannelloni 7 minuten.
  • Warm ondertussen de groenten op in een scheutje olijfolie op een zacht vuur.
  • Schik de groenten en de cannelloni op een plat bord.
  • Kruid met peper, zout en Espelette peper en doe er eventueel een seizoensgebonden aromatische kuid bij naar eigen keuze.
  • Werk af met de koude aïoli en dien op.

Bron : Pasta della Mamma

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!