CONTACT

Terug

Ravioloni fazant-morieljes, bouillon en gevulde morieljes met ganzenlever

  

Aantal personen : 2
Bereidingstijd :
10 min
Kooktijd :
 15 min 

Ingrediënten

  • 6 Ravioloni fazant-morieljes Pasta della Mamma
  • 15 cl dashi
  • 15 cl champignonbouillon
  • 30 gr ganzenlever
  • Enkele volledige morieljes
  • Jonge blaadjes Tahoon Cress
  • 1 eetlepel pickles van gele wortelen
  • Boter, zout, peper

Bereiding

  • Kruid de foie gras en vul de morieljes ermee.
  • Laat een goede klont boter smelten in een pan.
  • Bak er de morieljes in gedurende 1 minuut.
  • Voeg 5 cl champignonbouillon toe en glaceer de morieljes.
  • Warm de dashi bouillon en de rest van de champignonbouillon samen op.
  • Kruid eventueel bij en houd dit warm voor later.
  • Kook de ravioloni in lichtjes kokend water gedurende 4 à 5 minuten.
  • Giet af en kruid eventueel bij.
  • Leg ze in een diep bord en giet er bouillon over.
  • Doe de gevulde morieljes erbij, enkele plakjes wortelpickles en enkele blaadjes Tahoon Cress.
  • Dien op.
 
 

Bron: Pasta della Mamma

Télécharger la recette
 

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!

Newsletter

 Officiële partner van Euro Toques Belgium

Politique de confidentialité