CONTACT

Groene tagliatelle met rivierbaarsfilet

Aantal personnen : 4
Bereidingstijd :30min
Kooktijd :

Ingrediënten

  • 400 g rivierbaarsfilet
  • 2 eetlepels citroensap
  • Zout, witte peper
  • 1 grote bussel venkel met blad
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 koffielepel bloem
  • 175 ml visfumet
  • 630 g verse groene tagliatelle
  • 2-3 eetlepels aperitiefdrank anijs

Bereiding

  • Snijd de rivierbaarsfilet in stukjes van 3 à 4 cm. Kruid met peper, zout en citroensap. Was de venkel en snijd hem in dunne reepjes. Hak zijn bladeren en bewaar voor later.
  • Bak de venkel even in wat olijfolie. Bestrooi met bloem en giet de visfumet erbij. Dek af en laat 8 minuten sudderen op een zacht vuur.
  • Breng ondertussen gezouten water aan de kook. Kook er de pasta al dente. Voeg de vis toe aan de venkel en laat nog 3 à 4 minuten verder koken.
  • Voeg naar eigen smaak een scheutje anijs toe en dien op met de pasta. Garneer met gehakte venkelblaadjes.

Bron : Pâtes exquises

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!