CONTACT

Linguine op Thaïse wijze

Vlieg weg richting Thailand !

Onze verse linguine anders geïnterpreteerd op Aziatische wijze.

Aantal personen : 4
Kooktijd : 45 min
Bereidingstijd : 15 min

Ingrediënten

  • 500 g verse linguine Pasta della Mamma
  • 1 witte ui
  • 1 wortel
  • 1 tomaat
  • 1 rode ui
  • 1 courgette
  • 1 selder
  • ½ Granny Smith
  • 2 steeltjes citroengras
  • 1 koffielepel geraspte gember
  • 2 eetlepels gele currypoeder
  • ½ liter kokosmelk
  • 2 kipfilets
  • 1 venkel
  • Boter
  • Zout
  • Arachideolie
  • Olijfolie

Bereiding

  • Maak een kokos-currysaus met : een ui, een wortel, een tomaat, een stengel selder, een halve Granny Smith, de citroengras steeltjes, en de geraspte gember.
  • Snijd de aromatische garnituur in brunoise en laat ze aanzweten in een scheutje arachideolie.
  • Voeg de currypoeder toe en laat een minuut koken.
  • Bak de kipfilets in een beetje boter.
  • Kook de pasta al dente in kokend gezouten water.
  • Snijd de venkel in dunne plakjes met behulp van een mandoline rasp of een snijmachine.
  • Kruid die plakjes met olijfolie, rijstazijn en zout.
  • Giet de pasta af meng hem met de saus
  • Dresseer de borden met nestjes linguine en reepjes kipfilet
  • Voor de versiering van het bord, maak je zelf pickles met rode ui in ringen gesneden (12 stuks), 12 courgette krullen en 12 schijfjes gekarameliseerde ui.

Bron : Pasta della Mamma

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!