CONTACT

Macaroni met citrusvruchten en rozemarijn

Aantal personnen : 6
Bereidingstijd :10 min
Kooktijd : 10 min

  • 900 g verse macaroni Pasta della Mamma
  • 3 citroenen en 1 onbehandelde sinaasappel
  • 60 g parmezaan
  • 40 cl fleurette room
  • 20 g boter
  • 4 takjes rozemarijn
  • 1 snufje fleur de sel
  • Zout

Bereiding

  • Hak de rozemarijn fijn en rasp de parmezaan.
  • Rasp de schillen van de citroenen en van de sinaasappel en fruit ze ongeveer 30 seconden in een pan met boter.
  • Voeg de fleur de sel en de room toe en laat de bereiding met een derde indikken. Bewaar warm.
  • Kook de pasta in kokend gezouten water en giet dan af.
  • Schenk de pasta onmiddellijk in de pan met de citrusvruchten room. Laat terug even koken en doe de gehakte rozemarijn erbij.
  • Bestrooi de pasta met geraspte parmezaan en dien hem goed warm op.

Bron : Gael

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!