CONTACT

Papillot van de visser

Aantal personen : 2
Kooktijd : 10 min
Bereidingstijd : 20 min

Ingrediënten

  • 4 nids nestjes verse tagliatelle Pasta della Mamma
  • 200 gr zalm
  • 2 tongfilets
  • 4 broccoliroosjes
  • 6 aspergekoppen
  • 20 cl dikke room
  • 1 groene citroen
  • ¼ venkel in plakjes gesneden van 2 à 3 mm

Bereiding

  • Leg in twee papillotten de zalm die in blokjes van 2 cm werd gesneden, de tongfilets die opgerold werden, de aspergekoppen, de broccoliroosjes en de plakjes venkel.
  • Doe er een nestje tagliatelle bij.
  • Kruid met peper en zout.
  • Voeg in elke papillot de room toe en het sap van een halve citroen.
  • Sluit de papillot hermetisch af en bak ze in een voorverwarmde oven op 150°C gedurende 10 minuten.

Bron : Pasta della Mamma

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!