Papillot van de visser
Aantal personen : 2
Kooktijd : 10 min
Bereidingstijd : 20 min
Ingrediënten
- 4 nids nestjes verse tagliatelle Pasta della Mamma
- 200 gr zalm
- 2 tongfilets
- 4 broccoliroosjes
- 6 aspergekoppen
- 20 cl dikke room
- 1 groene citroen
- ¼ venkel in plakjes gesneden van 2 à 3 mm
Bereiding
- Leg in twee papillotten de zalm die in blokjes van 2 cm werd gesneden, de tongfilets die opgerold werden, de aspergekoppen, de broccoliroosjes en de plakjes venkel.
- Doe er een nestje tagliatelle bij.
- Kruid met peper en zout.
- Voeg in elke papillot de room toe en het sap van een halve citroen.
- Sluit de papillot hermetisch af en bak ze in een voorverwarmde oven op 150°C gedurende 10 minuten.
Bron : Pasta della Mamma