CONTACT

Pasta met bottarga

Aantal personnen : 4
Bereidingstijd :10min
Kooktijd : 10min

Ingrediënten

  • 630 g verse spaghehtti of bucatini
  • 100 g bottarga
  • 1-2 eetlepels lauw water
  • 2 teentjes look
  • Extra vierge olijfolie
  • Platte fijngehakte peterselie
  • Fleur de sel

Bereiding

  • Rasp 90 g bottarga en zet ze in een kom met 2 geplette teentjes look en de fijngehakte platte peterselie. Voeg enkele eetlepels olijfolie toe en plet alles met een vork tot een crème verkregen wordt (voeg 1 of 2 eetlepels lauw water toe indien nodig).
  • Kook de pasta al dente in ongezouten kokend water omdat de bottarga op zich gezouten is. Giet de pasta af en meng hem met de bottarga crème.
  • Rasp de 10 g resterende bottarga, bestrooi met een snufje fleur de sel en dien onmiddellijk op.

Bron : Zecca

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!