CONTACT

Pastasalade met tonijn, appel en artisjok

Aantal personnen : 4 à 6
Bereidingstijd :25min
Kooktijd : 10min

Ingrediënten

  • 590 g verse fusilli
  • 1 liter(4 kopjes) krulsla (of andere), grof gehakt
  • 1 pot van 398 ml (14 oz) artisjokharten, uitgelekt en grof gesneden
  • 75 ml (1/3 kopje) geroosterde, vermalen amandelen
  • 1 ongeschilde groene appel, ontpit en in blokjes gesneden
  • 10 ml (2 theelepels) gehakte kappertjes
  • 60 ml (1/4 kopjes) olijfolie
  • 45 ml (3 eetlepels) citroensap
  • 1 blik van 198 ml (7 oz) witte tonijn, uitgelekt en verkruimeld
  • Zout en peper

Bereiding

  • Kook de pasta al dente in een kookpan met kokend gezouten water. Spoel onder koud water en giet goed af. Zet de pasta daarna in een grote kom.
  • Doe de sla erbij samen met de artisjokken, amandelen, de helft van de appel en de kappertjes. Kruid met peper en zout.
  • Pas wanneer je gaat opdienen de olie en citroensap toevoegen. Meng alles goed. Verdeel over de kommetjes. Garneer met tonijn en de resterende stukjes appel.

Bron : ricardocuisine

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!