CONTACT

Recept – Appel croissant bereid met een pastavel

Het creatieve idee van dit seizoen bij Pasta della Mamma? Croissants van pasta! Inderdaad, heel eenvoudig… op basis van een pastavel, en het is bovendien super lekker !

Aantal personen : 2
Kooktijd : 30 min
Bereidingstijd : 10 min

Ingrediënten

  • 1 verse pastavel Pasta della Mamma
  • 2 appels
  • 1 steranijs
  • 5 eetlepels bloemsuiker
  • 1 klontje boter
  • 10 blaadjes verbena

Bereiding

  • Snijd twee rechthoekige driehoeken met een onderzijde van 10 cm uit de pastavel.
  • Kook ze in water zonder zout gedurende 3 à 4 minuten. Giet ze vervolgens af en droog ze.
  • Snijd de twee appels in blokjes van ongeveer 1 cm.
  • Zet twee eetlepels van de blokjes appel even opzij.
  • Gebruik de rest van de appels om een appelmoes te maken.
  • Laat de boter smelten in een pannetje.
  • Voeg de appels toe en 4 eetlepels bloemsuiker.
  • Doe dan de steranijs erbij en laat ongeveer 20 minuten afgedekt zachtjes koken.
  • Laat daarna afkoelen.
  • Leg de appelmoes op de rechthoekige pastavel.
  • Doe de verbena blaadjes erbij en rol de pasta op zoals een croissant.
  • Bestrooi de croissant met de rest van de bloemsuiker.
  • Bak de croissants 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.

Bron : Pasta della Mamma

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!