CONTACT

Recept – Colombo van rode tagliatelle, gamba’s en kokosmelk

Aantal personen : 2
Kooktijd : 30 min
Bereidingstijd : 25 min

Ingrediënten

  • 6 nestjes verse rode tagliatelle Pasta della Mamma
  • 8 gamba’s
  • ½ paprika
  • ½ gele courgette
  • Enkele takjes koriander
  • 10 cl kippenbouillon
  • 20 cl kokosmelk
  • 1 sjalot
  • ½ teentje look
  • 1 eetlepel geraspte gember
  • 1 snufje Espelette peper
  • 2 eetlepels Colombo kruiden
  • 2 eetlepels arachideolie

Bereiding

  • Pel de gamba’s en verwijder het darmkanaal.
  • Houd er 4 ongesneden en snijd de andere 4 in 4 à 5 stukjes.
  • Snijd de courgette en de paprika in brede reepjes.
  • Versnipper de sjalot en het halve teentje look.
  • Sauteer de in stukjes gesneden gamba’s op een hoog vuur in een scheutje arachideolie.
  • Zet het vuur zachter en voeg de sjalot, de look, de gember en de groentereepjes toe.
  • Sauteer nogmaals zo’n twee à drie minuten.
  • Voeg de Colombo kruiden toe en laat 1 à 2 minuten verder bakken.
  • Blus vervolgens met de kippenbouillon en laat tot de helft inkoken.
  • Doe de kokosmelk erbij en laat de saus weer tot de helft inkoken. Bewaar voor later.

Bron : Pasta della Mamma

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!