CONTACT

Recept – Cupcake op “al’jote” wijze

Als u creatief wil zijn met pasta, dan kan u onze verse pastavellen een vorm geven zodanig dat er originele, hartige cupcakes van gemaakt kunnen worden. Het is snel, lekker, en u kan ze volgens uw eigen creativiteit klaarmaken !

Aantal personen : 2
Kooktijd : 20 min
Bereidingstijd : 15 min

Ingrediënten

  • 1 verse pastavel Pasta della Mamma
  • 1 snijbiet
  • 1 teentje look
  • 1 ui
  • 1 ei
  • 100 gr verse geitenkaas
  • 50 gr boter
  • 1 eetlepel gehakte peterselie

Bereiding

  • Meng de geitenkaas met het ei en de gesmolten boter. Kruid met peper en zout.
  • Snijd de ui en de snijbietbladeren fijn en laat ze aanzweten in een klontje boter.
  • Voeg de groenten en de fijngehakte peterselie toe aan de bereiding met geitenkaas.
  • Voor 1 cupcake :
    • Snijd uit het verse pastavel een vierkant van 10 cm uit.
    • Snijd er ook een cirkel uit m.b.v. een dresseerring en met  dezelfde diameter als je cupcake vormpje.
    • Bekleed een cupcake vormpje met het vierkante pastavel.
    • Vul die vervolgens met je bereiding.
    • Je kan, als je dat wil, het ronde pastavel bovenop de cupcake leggen en het geheel bestrooien met wat kaas om te gratineren.
    • Laat in de oven bakken op 100°C gedurende 15 à 20 minuten.
    • Zet daarna onder de grill om de bovenkant van de cupcake te gratineren.

Suggestie

Werk af met een quenelle van groene pesto en een snufje Espelette peper.

Bron : Pasta della Mamma

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!