CONTACT

Recept – Gnocchi « als een tartiflette » met reblochon de Savoie en bresaola

Wie verlangt er nu niet naar een heerlijke tartiflette in de winter ? En waarom ook niet een tartiflette die met gnocchi werd gemaakt ? Wij hebben het voor jullie uitgeprobeerd en het is echt verrukkelijk !

Aantal personen : 2
Kooktijd : 40 min
Bereidingstijd : 10 min

Ingrediënten

  • 300 gr gnocchi di patate
  • 200 gr reblochon de Savoie
  • 200 gr gerookte spekblokjes
  • 1 grote ui
  • 25 cl room
  • ½ glas witte wijn
  • 1 kruidentuiltje
  • 1 teentje look
  • 10 plakjes bresaola

Bereiding

  • Fruit het geplet teentje look met de spekblokjes in een sauteerpan.
  • Wanneer ze beginnen te kleuren, voeg je de fijngesneden ui toe. Laat enkele minuten aanzweten.
  • De het kruidentuiltje erbij en blus met de witte wijn. Laat tot 2/3 inkoken.
  • Voeg de room toe en laat de gnocchi in deze bereiding koken.
  • Zet vervolgens het vuur af en doe de helft van de reblochon kaas erbij.
  • Haal het kruidentuiltje eruit en giet de bereiding in een ovenschaal.
  • Voeg de rest van de reblochon toe, in schijfjes gesneden, en zet ongeveer 10 minuten in de oven onder de grill op 180°C.
  • Serveer met dun gesneden Bresaola plakjes.

Bron : Pasta della Mamma

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!