Recept – Gnocchi « als een tartiflette » met reblochon de Savoie en bresaola
Wie verlangt er nu niet naar een heerlijke tartiflette in de winter ? En waarom ook niet een tartiflette die met gnocchi werd gemaakt ? Wij hebben het voor jullie uitgeprobeerd en het is echt verrukkelijk !
Aantal personen : 2
Kooktijd : 40 min
Bereidingstijd : 10 min
Ingrediënten
- 300 gr gnocchi di patate
- 200 gr reblochon de Savoie
- 200 gr gerookte spekblokjes
- 1 grote ui
- 25 cl room
- ½ glas witte wijn
- 1 kruidentuiltje
- 1 teentje look
- 10 plakjes bresaola
Bereiding
- Fruit het geplet teentje look met de spekblokjes in een sauteerpan.
- Wanneer ze beginnen te kleuren, voeg je de fijngesneden ui toe. Laat enkele minuten aanzweten.
- De het kruidentuiltje erbij en blus met de witte wijn. Laat tot 2/3 inkoken.
- Voeg de room toe en laat de gnocchi in deze bereiding koken.
- Zet vervolgens het vuur af en doe de helft van de reblochon kaas erbij.
- Haal het kruidentuiltje eruit en giet de bereiding in een ovenschaal.
- Voeg de rest van de reblochon toe, in schijfjes gesneden, en zet ongeveer 10 minuten in de oven onder de grill op 180°C.
- Serveer met dun gesneden Bresaola plakjes.
Bron : Pasta della Mamma