CONTACT

Recept – Herfstpotje met torciglioni

Aantal personen : 2
Kooktijd : 10 min
Bereidingstijd : 10 min

Ingrediënten

  • 200 gr verse torciglioni tricolore Pasta della Mamma
  • 1 eetlepel pecannoot
  • 1 eetlepel feta
  • 100 gr broccoli
  • ½ zoete aardappel
  • 90 gr crèmade van walnoten

Bereiding

  • Grill de pecannoten in de oven op 120°C gedurende 30 minuten.
  • Snijd de zoete aardappel in blokjes en kook ze à l’anglaise gedurende 10 minuten.
  • Kook ook de broccoli à l’anglaise en giet af.
  • Kook vervolgens de torciglioni al dente en giet af.
  • Sauteer de pecannoten, de broccoli en de zoete aardappelblokjes in een klontje boter.
  • Doe de pasta erbij en laat het geheel nog 2 minuten koken.
  • Kruid eventueel bij.
  • Haal de pan van het vuur en voeg de crèmade toe aan je bereiding.
  • Dresseer het bord en doe er wat verkruimelde feta bij en een scheutje olijfolie.

Bron : Pasta della Mamma

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!