CONTACT

Recept – Linguine met citroen en amandelen

Aantal personen : 4
Bereidingstijd : 25min

Ingrediënten

  • 785 gr verse linguine Pasta della Mamma
  • 2 eetlepels boter
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 40 gr amandelschilfers
  • Sap en schil van een halve citroen
  • 5 cl amandelmelk
  • 60 gr vers geraspte pecorino kaas
  • Bladpeterselie voor de afwerking

Bereiding

  • Kook de pasta in kokend gezouten water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  • Verhit de boter en de olijfolie in een grote pan en bak de amandelschilfers goudbruin.
  • Doe de pasta erbij evenals de citroensap en de amandelmelk. Wacht tot al het vloeistof verdampt is en kruid dan met peper en zout.
  • Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de citroenzeste en de geraspte pecorino kaas.
  • Garneer met de bladpeterselie. Dien onmiddellijk op.

Bron : Le Vif Weekend

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!