CONTACT

Recept – One Pot Pasta : Rigatoni, groenten en crèmade van eekhoorntjesbrood

Aantal personen : 2
Kooktijd : 8 min
Bereidingstijd : 10 min

Ingrediënten

  • 200 gr verse Rigatoni Pasta della Mamma
  • 200 gr verse spinazie
  • 3 eetlepels crèmade van eekhoorntjesbrood
  • 6 asperges
  • ½ courgette
  • 10 kersttomaatjes
  • 200 gr mozzarella
  • 20 cl room
  • 10 cl bouillon
  • Zout, peper

Bereiding

  • Snijd de courgette en de mozzarella in grote blokjes van ongeveer 1.5cm.
  • Snijd de kersttomaatjes in twee.
  • Verwijder de steeltjes van de spinazie. Was en droog de spinazie.
  • Snijd de aspergekoppen van de stengels en snijd de stengels in schuine stukjes van ongeveer ½ cm dik.
  • Zet alle ingrediënten, zowel de vaste als de vloeibare, behalve de crèmade, in een steelpannetje met deksel.
  • Zet het vuur hoog zodat men snel op een hoge temperatuur komt.
  • Haal het deksel van de pan wanneer de room en de bouillon zachtjes beginnen te koken en laat verder koken op een hoog vuur gedurende 5 à 6 minuten. Roer regelmatig.
  • Zet het vuur lager wanneer de vloeistof is ingedikt en laat op een zacht vuur 1 à 2 minuten verder koken.
  • Haal van het vuur af om te controleren of de rigatoni gaar zijn en voeg de crèmade toe.
  • Dien onmiddellijk op.

Bron : Pasta della Mamma

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!