CONTACT

Recept – Pappardelle à la forestière

Aantal personen : 2
Kooktijd : 15 min
Bereidingstijd : 25 min

Ingrediënten

  • 200 gr verse pappardelle Pasta della Mamma
  • 500 gr bospaddenstoelen
  • 1 kleine bussel peterselie
  • 1 sjalot
  • 1 teentje look
  • 1 gedroogde morielje
  • 1 eetlepel geraspte Parmezaanse kaas
  • 1 klontje boter
  • 10 cl kalfsjus
  • 10 cl vloeibare room

Bereiding

  • Hak de look, de peterselie en de sjalot.
  • Snijd de paddenstoelen grof.
  • Kook de pappardelle al dente.
  • Laat de boter smelten in een pan en sauteer kort de paddenstoelen.
  • Voeg de sjalot, de look en de peterselie toe en laat nog 2 minuten bakken.
  • Doe vervolgens de kalfsjus en de room erbij.
  • Laat tot de helft inkoken zodat je een gebonden saus krijgt.
  • Doe nadien de pappardelle erbij en sauteer ze zodat de pasta goed gemengd wordt met de saus.
  • Dresseer de bereiding in een diep bord en voeg wat fijngesneden peterselie toe en de geraspte Parmezaanse kaas.
  • Rasp wat gedroogde morielje met een fijne rasp over de pasta.

Bron : Pasta della Mamma

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!