Recept – Penne met champignons en Chinese kool
Aantal personen : 2
Kooktijd : 20 min
Bereidingstijd : 5 min
Ingrediënten
- 200 gr verse penne Pasta della Mamma
- 5 salieblaadjes
- ½ teentje look
- 1 klontje boter
- ½ zoete ui
- ½ paksoi
- ½ Chinese kool
- 100 gr bruine champignons
- 10 cl droge witte wijn
- 10 cl kippenbouillon
- 25 cl room
- 100 gr geraspte Parmezaanse kaas
- 100 gr gerspte Emmental kaas
- 100 gr geraspte rigatello kaas
Bereiding
- Fruit de gehakte look en de fijngesneden salie in een beetje boter.
- Doe de versnipperde ui erbij en laat enkele minuten aanzweten.
- Voeg vervolgens de paksoi, de Chinese kool en de fijngesneden champignons toe.
- Blus met de witte wijn en laat tot de helft inkoken.
- Voeg dan de kippenbouillon toe en laat weer tot de helft inkoken.
- Voeg de room toe en laat tot een derde inkoken.
- Zet het vuur uit en voeg de drie geraspte kazen toe.
- Kook de penne al dente.Sauteer kort de pasta in de saus en dien dan op.
Bron : Pasta della Mamma