CONTACT

Recept – Penne met champignons en Chinese kool

Aantal personen : 2
Kooktijd : 20 min
Bereidingstijd : 5 min

Ingrediënten

  • 200 gr verse penne Pasta della Mamma
  • 5 salieblaadjes
  • ½ teentje look
  • 1 klontje boter
  • ½ zoete ui
  • ½ paksoi
  • ½ Chinese kool
  • 100 gr bruine champignons
  • 10 cl droge witte wijn
  • 10 cl kippenbouillon
  • 25 cl room
  • 100 gr geraspte Parmezaanse kaas
  • 100 gr gerspte Emmental kaas
  • 100 gr geraspte rigatello kaas

Bereiding

  • Fruit de gehakte look en de fijngesneden salie in een beetje boter.
  • Doe de versnipperde ui erbij en laat enkele minuten aanzweten.
  • Voeg vervolgens de paksoi, de Chinese kool en de fijngesneden champignons toe.
  • Blus met de witte wijn en laat tot de helft inkoken.
  • Voeg dan de kippenbouillon toe en laat weer tot de helft inkoken.
  • Voeg de room toe en laat tot een derde inkoken.
  • Zet het vuur uit en voeg de drie geraspte kazen toe.
  • Kook de penne al dente.Sauteer kort de pasta in de saus en dien dan op.

Bron : Pasta della Mamma

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!