CONTACT

Recept – Penne met Sint-Jacobsvruchten en avocado

Aantal personen : 2
Kooktijd : 1h30
Bereidingstijd : 25 min

Ingrediënten

  • 200 gr verse penne Pasta della Mamma
  • 15 cl schaaldierenfond
  • 5 cl room
  • 6 Sint-Jacobsvruchten
  • 1 avocado
  • 2 sneetjes droge ham
  • 1 eetlepel versnipperde bieslook
  • Olijfolie
  • Espelette peper

Bereiding

  • Kook de penne à l’anglaise tot ze al dente zijn.
  • Bak de ham 1u30 in de oven op 100°C.
  • Laat de schaaldierenfond in een pan tot de helft inkoken.
  • Voeg de room toe en laat nog 5 minuten verder koken.
  • Doe de penne erbij en meng ze goed met de saus.
  • Kruid met zout en Espelette peper en houd de bereiding warm.
  • Bak de Sint-Jacobsvruchten en de in vier gesneden avocado kort in een warme pan met een scheutje olijfolie.
  • Haal de pan van het vuur wanneer de Sint-Jacobsvruchten en de stukjes avocado mooi goudbruin zijn en kruid met zout en Espelette peper.
  • Voeg de stukjes avocado, de Sint-Jacobsvruchten en de bieslook toe bij de pasta.
  • Dresseer de borden met de stukjes gedroogde ham.
  • Dien op.

Bron : Pasta della Mamma

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!