CONTACT

Recept – Rösti van pasta

Aantal personen : 2
Kooktijd: 8 min
Bereidingstijd : 5 min

Ingrediënten

  • 150 gr verse Trivelli Pasta della Mamma
  • 1 zoete ui
  • ½ teentje look
  • 2 eetlepels geciseleerde bieslook
  • 3 eetlepels bloem
  • 3 eigelen
  • 50 gr boter

Bereiding

  • Kook de pasta al dente in kokend gezouten water . Giet af en laat afkoelen zonder te spoelen.
  • Laat de versnipperde zoete ui en de fijngehakte look aanzweten in een beetje boter. Bewaar dit koel.
  • Voeg de eieren en de bloem toe bij de afgekoelde pasta en meng alles.
  • Doe de versnipperde ui, look en bieslook erbij en kruid het geheel.
  • Laat de boter smelten in een pan tot een beurre noisette verkregen wordt.
  • Maak in de pan pastaflensjes met behulp van een dresseerring.
  • Laat ze mooi kleuren en krokant worden alvorens de zo verkregen rösti om te draaien.
  • Laat de andere kant ook enkele minuten bakken.
  • Haal de rösti vervolgens uit de pan en laat ze uitlekken op wat keukenpapier.
  • Kruid met peper en zout en dien op.

Bron : Pasta della Mamma

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!