CONTACT

Recept – Selderijrisotto, groene dragonjus, ravioloni met kreeft & groentjes en wat zeekraal

Aantal personen : 2
Kooktijd : 15 min
Bereidingstijd : 30 min

Ingrediënten

  • 2 ravioloni met kreeft en groentjes Pasta della Mamma
  • 1 sjalot
  • 300 gr selderij
  • Kippenbouillon
  • 10 cl witte wijn
  • 80 gr Parmezaanse kaas
  • 100 gr zeekraal
  • 80 gr boter
  • 1 sneetje roggebrood
  • 1 bussel dragon
  • 1 bussel kervel
  • Olijfolie

Bereiding

  • Snipper de sjalot.
  • Snijd de selderij in zeer fijne brunoise (ongeveer de grootte van een rijstkorrel)
  • Laat de sjalot aanzweten in een beetje boter en olijfolie.
  • Doe de selderij erbij en blus met de witte wijn.
  • Voeg een pollepel warme kippenbouillon toe wanneer de wijn is verdampt.
  • Herhaal dit tot de selderij gaar is.
  • Haal van het vuur af, voeg de boter en de Parmezaanse kaas toe, kruid en houd de bereiding warm.
  • Snijd het brood in blokjes en bak de croutons goudbruin in een beetje boter en olijfolie.
  • Laat ze vervolgens uitlekken en zet ze aan de kant.
  • Mix de ontsteelde kervel en dragon in een beetje kippenbouillon.
  • Klop ze op met olijfolie, warm lichtjes op en bewaar voor later.
  • Kook de zeekraal à l’anglaise.
  • Kook de ravioloni al dente.
  • Dresseer vervolgens de « selderijrisotto » in een diep bord.
  • Schik de dragon coulis rond de « selderijrisotto ».
  • Leg de ravioloni erop en doe er enkele croutons bij en wat zeekraal.

Bron : Pasta della Mamma

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!