CONTACT

Recept – Spaghetti mengeling

Je hebt spaghetti en spaghetti! Wees creatief met pasta en maak deze verrassende menging klaar van spaghetti en spaghetti van groenten.

Aantal personen : 2
Kooktijd : 15 min
Bereidingstijd : 20 min

Ingrediënten

  • 100 gr verse spaghetti Pasta della Mamma
  • 150 gr snijbiet
  • 150 gr butternut pompoen
  • 75 gr boter
  • 10 cl blanke fond
  • 50 gr Parmezaanse kaas
  • 1 onbehandelde gele citroen
  • 10 hazelnoten
  • Olijflolie
  • Hazelnotenolie

Bereiding

  • Maak met behulp van een spiraalsnijder slierten van de snijbiet en de butternut. Bewaar ze voor later.
  • Kook de spaghetti al dente in kokend gezouten water. Giet af en bewaar voor later.
  • Fruit in verschillende pannen de snijbietslierten, de butternutslierten en de pasta in een beetje boter en een scheutje olijfolie.
  • Blus met de blanke fond en voeg een scheutje citroensap toe.
  • Meng de verschillende spaghetti met elkaar en voeg de Parmezaanse kaas toe, hazelnootschilfers en enkele citroenzestes.
  • Dresseer de borden.

Bron : Pasta della Mamma

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!