Recept – Spaghetti mengeling
Je hebt spaghetti en spaghetti! Wees creatief met pasta en maak deze verrassende menging klaar van spaghetti en spaghetti van groenten.
Aantal personen : 2
Kooktijd : 15 min
Bereidingstijd : 20 min
Ingrediënten
- 100 gr verse spaghetti Pasta della Mamma
- 150 gr snijbiet
- 150 gr butternut pompoen
- 75 gr boter
- 10 cl blanke fond
- 50 gr Parmezaanse kaas
- 1 onbehandelde gele citroen
- 10 hazelnoten
- Olijflolie
- Hazelnotenolie
Bereiding
- Maak met behulp van een spiraalsnijder slierten van de snijbiet en de butternut. Bewaar ze voor later.
- Kook de spaghetti al dente in kokend gezouten water. Giet af en bewaar voor later.
- Fruit in verschillende pannen de snijbietslierten, de butternutslierten en de pasta in een beetje boter en een scheutje olijfolie.
- Blus met de blanke fond en voeg een scheutje citroensap toe.
- Meng de verschillende spaghetti met elkaar en voeg de Parmezaanse kaas toe, hazelnootschilfers en enkele citroenzestes.
- Dresseer de borden.
Bron : Pasta della Mamma