CONTACT

Recept – Spaghetti met ansjovis en paneermeel

Aantal personen : 4
Bereidingstijd : 25min

Ingrediënten

  • 700 g verse spaghetti
  • 6 eetlepels olijfolie
  • 80 g paneermeel
  • 1 rode chilipeper
  • 2 teentjes look
  • 6 à 8 ansjovisfilets
  • 2 eetlepels gehakte peterselie
  • 2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas

Bereiding

  • Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en giet af. Verhit 2 à 3 eetlepels olijfolie in een pan en rooster het paneermeel al roerend.
  • Haal het paneermeel uit de pan. Was de chilipeper, snijd hem in de helft, verwijder de zaadjes en hak hem fijn.
  • Pel en hak de look fijn. Verhit de rest van de olijfolie in de pan en stoof de peper en de look aan.
  • Laat de ansjovisfilets uitlekken en snijd ze in fijne reepjes. Voeg de spaghetti en de ansjovis toe in de pan.
  • Kruid met peper en zout. Doe 2 à 3 eetlepels paneermeel erbij en meng goed.
  • Doe het geheel in een grote kom en bestrooi met wat peterselie, geraspte Parmezaanse kaas en de rest van het geroosterde paneermeel.
  • Dien onmiddellijk op.

Bron : Le Vif Weekend

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!