CONTACT

Recept – Tagliatelle alla puttanesca

Aantal personen: 2
Kooktijd: 15 min
Bereidingstijd: 10 min

Ingrediënten

  • 200 gr verse tagliatelle Pasta della Mamma
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 2 eetlepels ansjovissen
  • 2 eetlepels zwarte olijven
  • 1 eetlepel versnipperde ui
  • 1 eetlepel gehakte peterselie
  • ½ geplet teentje look
  • 100 ml in blokjes gesneden gepelde tomaten
  • 1 gekonfijte paprika
  • Olijfolie

Bereiding

  • Kook de tagliatelle al dente. Giet ze af, kruid ze en bewaar voor later.
  • Giet een scheutje olijfolie in een goed verwarmde pan en doe er de ui en de look in.
  • Laat ze enkele seconden aanzweten ; voeg dan de kappertjes, de ansjovis en de zwarte olijven toe.
  • Laat ze enkele minuten bakken en doe er dan de geconcasseerde tomaten bij.
  • Laat het geheel 4 à 5 minuten zachtjes koken en voeg tot slot de in blokjes gesneden paprika en de tagliatelle toe.
  • Laat nog 2 à 3 minuten verder koken. Voeg dan de gehakte peterselie toe en dien op.

Bron : Pasta della Mamma

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!