CONTACT

Recept – Tagliolini met groenten in zoutkorst

Aantal personen : 2
Kooktijd : 25 min
Bereidingstijd : 1u15

Ingrediënten

  • 200 gr vers tagliolini Pasta della Mamma
  • 1 kleine rode biet
  • 1 kleine pastinaak
  • 1 kleine zoete aardappel
  • 1 aardpeer
  • 1 kg grof zeezout
  • 100 gr gerookt spek
  • 50 gr Parmezaanse kaas
  • 20 cl kippenbouillon
  • 1 goede klont boter

Bereiding

  • De oven voorverwarmen op 160°C.
  • Bestrooi een ovenschaal met grof zout en leg er de wortelgewassen op.
  • Druk ze wat aan zodat ze voor 2/3 met zout zijn bedekt.
  • Bak het in stukjes gesneden gerookte spek in een pan.
  • Voeg vervolgens de kippenbouillon toe, breng aan de kook, zet het vuur af en laat 15 à 20 minuten rusten.
  • Filter nadien de bouillon en laat het spek uitlekken.
  • Klop de bouillon op met de koude boter.
  • Bak vervolgens het spek in een antikleefpan .
  • Kook de tagliolini al dente.
  • Wrijf het zout vluchtig van de groenten wanneer ze gaar zijn en snijd ze in kwartjes.
  • Warm de pasta op in de bouillon en doe er de groenten en gebakken spek bij.
  • Voeg ook wat Parmezaanschilfers toe en wat verse kruiden.
  • Dien op.

Bron : Pasta della Mamma

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!