Recept – Tomaat-garnaal in een nieuw kleedje
Voor het recept van het seizoen hebben wij de tomaat-garnaal in een nieuw kleedje gestoken met onze voorgekookte penne. Verrukkelijk !
Aantal personen : 2
Kooktijd : 5 min
Bereidingstijd : 30 min
Ingrediënten
- 50 gr voorgekookte penne Pasta della Mamma
- ¼ L gazpacho van tomaat
- 1 eetlepel zwarte knoflookpuree
- 2 eetlepels mayonaise
- 10 cl olijfolie
- 1 bosje platte peterselie
- 100 gr grijze garnalen
- 50 gr rode mini-tomaten
- 10 schijfjes rode ui pickles
- Enkele shiso blaadjes
- Enkele basilicum blaadjes
- Rijstazijn
Bereiding
- Maak een gazpacho van tomaat en zet hem in een spuitfles.
- Maak een mayonaise van zwarte look door de mayonaise te mengen met de zwarte knoflookpuree.
- Maak ook een peterselie-olie door de geblancheerde platte peterselie in een blender te mixen met een olijfolie van goede kwaliteit. Kruid met zout.
- Pickles van rode ui maak je in een pan met rijstazijn.
- Breng de verschillende onderdelen (mayonnaise, gazpacho, peterselie-olie) als stippen aan op de rand van een rond bord. Voeg dan de penne toe, de garnalen, pickles van schijfjes ajuin, rode mini-tomaten en enkele blaadjes shiso en basilicum.

Bron : Pasta della Mamma