CONTACT

Recept – Tomaat-garnaal in een nieuw kleedje

Voor het recept van het seizoen hebben wij de tomaat-garnaal in een nieuw kleedje gestoken met onze voorgekookte penne. Verrukkelijk !

Aantal personen : 2
Kooktijd : 5 min
Bereidingstijd : 30 min

Ingrediënten

  • 50 gr voorgekookte penne Pasta della Mamma
  • ¼ L gazpacho van tomaat
  • 1 eetlepel zwarte knoflookpuree
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 10 cl olijfolie
  • 1 bosje platte peterselie
  • 100 gr grijze garnalen
  • 50 gr rode mini-tomaten
  • 10 schijfjes rode ui pickles
  • Enkele shiso blaadjes
  • Enkele basilicum blaadjes
  • Rijstazijn

Bereiding

  • Maak een gazpacho van tomaat en zet hem in een spuitfles.
  • Maak een mayonaise van zwarte look door de mayonaise te mengen met de zwarte knoflookpuree.
  • Maak ook een peterselie-olie door de geblancheerde platte peterselie in een blender te mixen met een olijfolie van goede kwaliteit. Kruid met zout.
  • Pickles van rode ui maak je in een pan met rijstazijn.
  • Breng de verschillende onderdelen (mayonnaise, gazpacho, peterselie-olie) als stippen aan op de rand van een rond bord. Voeg dan de penne toe, de garnalen, pickles van schijfjes ajuin, rode mini-tomaten en enkele blaadjes shiso en basilicum.

Bron : Pasta della Mamma

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!