CONTACT

Recept – Tournedos Rossini en ravioloni met ganzenlever

Aantal personen : 2
Kooktijd : 30 min
Bereidingstijd : 20 min

Ingrediënten

  • 2 ravioloni met ganzenlever Pasta della Mamma
  • 2 tournedos
  • 100 gr hanenkam paddenstoelen
  • 5 cl Madera wijn
  • 5 cl kalfsjus
  • 1 klontje boter
  • 2 sneetjes toastbrood
  • 1 kleine zwarte truffel
  • Olijfolie
  • Wat jonge sla

Bereiding

  • Snijd met een dresseerring in de toastbrood.
  • Smeer wat olijfolie op het brood met behulp van een penseeltje en bak het in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 10 à 15 minuten.
  • Bak de twee tournedos saignant in een beetje vetstof. Kruid ze nadat ze gebakken zijn en houd ze warm.
  • Sauteer in dezelfde pan de hanenkammen enkele minuten, kruid met zout en bewaar samen met de tournedos.
  • Blus de pan met de Madera wijn en laat tot de helft inkoken.
  • Voeg de kalfsjus toe, laat de saus indikken en doe de helft van de vers geraspte truffel erbij.
  • Kook de ravioloni met ganzenlever in bijna kokend water, giet af en kruid met peper en fleur de sel.
  • Schik een rond uitgesneden toastbrood in het bord. Leg op het brood de tournedos en de raviolone.
  • Dresseer het sausje en de hanenkammen rond de tournedos Rossini en beëindig door de rest van de truffel erover te raspen.
  • Voeg tot slot wat jonge sla toe als versiering en dien op.

Bron : Pasta della Mamma

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!