CONTACT

Rollade met spinaziecrème

Aantal personen : 4
Kooktijd : 1u30

Ingrediënten

  • 4 ricotta-spinazie rollades Pasta della Mamma
  • 500 g spinazie
  • 400 ml room
  • 8 fijne schijfjes pancetta
  • 2 eetlepels groene pesto
  • 4 kleine kipfilets
  • Boter
  • 2 middelgrote witte uien
  • Olijfolie
  • Rijstazijn

Bereiding

  • Maak pancetta chipsjes voor de garnering : laat de fijne schijfjes pancetta in de oven drogen gedurende 1u tot 1u30 op 80°C.
  • Om de spinaziecrème te maken, dompel je de spinazie in de reeds opgewarmde room.
  • Zet het vuur af en laat 5 minuten koken.
  • Mix vervolgens het geheel en zeef door een puntzeef.
  • Laat de saus indikken en kruid met de groene pesto.
  • Schik de rollades in één of meerdere ovenschalen, overgiet ze met de saus en steek ze in de oven.
  • Bak de rollades ongeveer 25 minuten.
  • Bak de kipfilets in een klontje boter.
  • Dresseer de rollades en garneer met de plakjes kipfilet , de pancetta chipsjes, geroosterde uien en/of andere garnituren die je verkiest.

Suggestie

Maak voor de garnering geroosterde uien klaar. Zo ga je te werk:

  • Warm een pan op zonder vetstof.
  • Leg er de in de helft gesneden witte uien op.
  • Laat de vlakke kant van de ui aanbranden en voeg daarna een scheutje olijfolie.
  • Laat 10 à 15 minuten afgedekt bakken en blus met een scheutje rijstazijn.
  • Schil de uien en maak de uienringen los.
  • Bewaar voor later.

Bron : Pasta della Mamma

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!