CONTACT

Spaghetti met sardienen en ansjovis

Aantal personnen : 6
Bereidingstijd :15min
Kooktijd : 35min

Ingrediënten

  • 785 g verse spaghetti
  • 12 sardienenfilets zonder graat
  • 12 ansjovis in olie
  • 75 cl tomatenpulp zonder toevoegingen
  • 2 uien
  • 1 boeketje bladpeterselie
  • 30 g bloem
  • 8 eetlepels olijfolie
  • Zout en peper

Bereiding

  • Wentel de sardientjes in bloem. Verwarm 3 eetlepels olie in een pan en bak er de sardientjes ongeveer 3 minuten aan elke zijde.
  • Laat ze uitlekken op keukenpapier en houd ze warm.
  • Schil en hak de uien. Hak de ansjovis fijn. Was de peterselie, haal de blaadjes af en snijd ze fijn.
  • Warm de rest van de olie op in een pan. Bak de uien mals en voeg de tomatenpulp en ansjovissen toe.
  • Kruid met peper en meng goed. Dek af, zet het vuur op minimum en laat 15 minuten sudderen.
  • Kook de pasta in kokend gezouten water volgens de aanwijzingen van de fabrikant. Giet hem af en voeg hem toe in de pan. Meng alles goed.
  • Verdeel de pasta over 6 borden. Schik er de sardientjes en bestrooi met peterselie. Dien onmiddellijk op.

Bron : Gaell

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!