CONTACT

Tagliatelle met stukjes foie gras en bospaddenstoelen

Aantal personen : 4
Bereidingstijd : 20min

Ingrediënten

  • 200 g blokjes foie gras (ganzenlever)
  • 500 g verse tagliatelle
  • 200 g gedroogde bospaddenstoelen (morielje, eekhoorntjesbrood, enz.)
  • 200 g room
  • 150 g kippenbouillon
  • 1 ui
  • 25 g bloem
  • 50 g boter

Bereiding

  • Laat de paddenstoelen 30 min. in lauw water weken.
  • Zweet de gesnipperde ui aan in wat boter en doe dan de paddenstoelen erbij. Kruid eventueel bij.
  • Voor de saus laat je de kippenbouillon en de room koken, bind de saus lichtjes met een roux (boter+bloem) en breng op smaak. Warm houden voor later.
  • Kook de tagliatelle al dente.
  • Gril de blokjes foie gras aan elke zijde in een goed verwarmde antikleefpan.
  • Giet de saus over de tagliatelle en verdeel ze over de borden. Garneer met de paddenstoelen en de foie gras blokjes.

Bron : Sucré Salé

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!