CONTACT

Zalm-asperge rollade

Aantal personen : 4
Kooktijd : 20-25 min

Ingrediënten

  • 4 zalm-asperge rollades Pasta della Mamma
  • 16 witte asperges
  • 16 groene asperges
  • 400 ml room
  • Olijfolie
  • Boter
  • Gevogeltejus
  • Fleur de sel
  • Seizoensgroenten en -kruiden (voor de garnering)

Bereiding

  • Schil 8 witte en 8 groene asperges en kook ze op Engelse wijze.
  • Warm de room op en laat de geschilde asperges hierin koken.
  • Mix alles in de blender en klop de room op met olijfolie.
  • Schik de ontdooide rollades in één of meerdere ovenschalen, overgiet ze met room en steek ze in de oven.
  • Bak de rollades ongeveer 25 minuten.
  • Snijd de overgebleven witte en groene asperges in de lengte.
  • Glaceer ze in wat boter en een beetje gevogeltejus.
  • Kruid ze met wat fleur de sel en leg ze tête bêche (in omgekeerde richting t.o.v. elkaar) op het bord.
  • Schik de rollade op de asperges (geef haar een mooie ronde vorm door haar enkele seconden in een dresseerring te laten).
  • Overgiet met de aspergecrème en garneer met seizoensgroenten en seizoenskruiden.

Bron : Pasta della Mamma

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!