CONTACT

Deze week stellen we u Patricia voor, onze collega van de verkoopadministratie

Patrica is sinds een jaar werkzaam bij Pasta della Mamma. Ze is ons manusje-van-alles, onze polyvalente medewerkster met een aangeboren commerciële zin. Ze houdt ervan om met collega’s te wisselen en anderen te helpen.  Ze is altijd goedgezind, optimistisch en positief ingesteld, een droom van een collega!

Ze is afkomstig uit La Louvière, werkt bij ons in Herstal en woont in Eijsden in Nederland.

Na het behalen van een master in vertaling Engels-Spaans aan de universiteit van Brussel begon Patricia haar carrière als interne commerciële medewerkster bij een uitgeverij om vervolgens over te gaan naar een bedrijf gespecialiseerd in verpakking en het stabiliseren van koopwaar. In dat bedrijf kon ze haar potentieel uitbreiden dankzij een zeer gevarieerde job. Onderhandelen van transport, tussenpersoon voor de commerciële medewerkers, organiseren van beurzen en salons, ze heeft zoveel geleerd in deze internationale job.

Daarna werkte ze als interne commerciële medewerkster bij een bedrijf in Eupen in internationale export. In dit bedrijf vervulde ze veel verschillende functies: customer service, marketing, merkbeheer, plantekenaar, organisatrice van evenementen… Patricia is een echte polyvalente medewerkster! Patricia werd getraind in KPI en heeft dus een macrovisie. Ze kan gas terugnemen voor het analyseren of ontwikkelen van hulpmiddelen om haar dienstverlening te verbeteren.

Patricia was ook lerares Engels in Luik. Ze is afkomstig uit een familie die in het onderwijs actief was. Daarom dacht ze “waarom niet?”, maar in 2020 nam haar carrière een totaal andere wending door de coronacrisis. En op dat moment begint ze dus te werken voor Pasta della Mamma.

Wat ze weet te waarderen bij Pasta della Mamma?

De familiale sfeer, het gezellige aspect van het bedrijf, de samenwerking met de logistiek en dus met Nunzio en Arnaud. Ze houdt van de welwillende sfeer die bij ons heerst.

Haar favoriete product bij Pasta?

De tagliolini! Overheerlijk!

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!