CONTACT

Twee nieuwe gevulde pasta’s voor deze zomer

Met de heropening van de Horeca in zicht stellen wij u graag twee nieuwe, originele en zeer lekkere gevulde pasta’s voor.

Ontdek de girasoli met gegrilde groenten en de girasoli met geitenkaas, honing en walnoten, alsook onze heerlijke  recepten.


Twee originele Girasoli om te ontdekken 

Ter gelegenheid van de naderende heropening van de Horeca wilden wij graag iets nieuws aanbieden !

Wat is er beter dan seizoensproducten voor te stellen, die ideaal zijn om te genieten van een heerlijk pastagerecht op een terras ?

Voortaan maken twee nieuwe recepten voor gevulde pasta deel uit van ons assortiment. Wij vertellen u alles over deze juweeltjes !

De girasoli met geitenkaas, honing en walnoten zijn wat verfijnder.

Wanneer ze op klassieke wijze worden bereid, worden ze als hoofgerecht geserveerd met een walnotenroomsausje.

Maar deze originele pasta kan ook goed gecombineerd worden met peer, wortel of zelfs eend.

Durf bijvoorbeeld te gaan voor de girasoli met peer&walnoten, een echte meerwaarde op uw kaart waarmee uw originaliteit getoond wordt!

Om de girasoli met geitenkaas, honing en walnoten voor te stellen, hebben wij aan Caroline Cornez gevraagd om een recept uit te werken waarbij de originaliteit van deze pasta benadrukt wordt.

Maak kennis met haar nieuwe recept en download de gids.

Deze jonge kokkin zit vol ideeën en werkt met lokale en seizoensgebonden producten. 

Zon op uw bord

De girasoli met gegrilde groenten gaan bijvoorbeeld goed samen met een ratatouille en amandelen.

Deze gevulde pasta leent zich uitstekend voor een vegetarisch recept !

Deze pasta brengt de authenticiteit van verse pasta goed samen met de fijne vulling van zuiderse groentjes.

Download onze Ebook en bekijk ons recept :

Girasoli met gegrilde groenten en een ratatouille met amandelen

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!