CONTACT

R & D

Kwaliteit, smaak en authenticiteit

Dankzij haar kwaliteit en culinaire creativiteit stelt de onderneming Pasta della Mamma zich meer dan ooit op als DE specialist van de pasta voor professionele restaurants.

Door veeleisendheid en expertise te combineren, is Pasta della mamma uitgegroeid tot een referentie op het vlak van kwalitatieve verse pasta.

Vandaag biedt Pasta della Mamma een brede waaier aan van pasta natuur, gevulde pasta, bereide pasta, sauzen, pesto’s en crèmades.

Onze pasta wordt vers, voorgekookt en diepgevroren aangeboden om aan de behoeften van elke professional te beantwoorden.

Duurzaamheid staat bij ons centraal

Reeds vele jaren zetten wij ons bij Pasta della Mamma, op onze schaal, in voor een meer duurzame en meer verantwoorde voeding. Wij laten niets aan het toeval over om onze doelen te bereiken en engageren ons op alle gebieden.

De eisen die wij aan onze producten stellen, de aandacht die wij aan onze natuurlijke habitat schenken, onze solidaire engagementen en ons respect voor toekomstige generaties geven ons elke dag dat duwtje in de rug om de doelen, die wij op het vlak van duurzame ontwikkeling stellen, te overtreffen.  Smaakvolle producten met respect voor de natuur, dat is onze plechtige belofte aan onze professionele klanten. Maar wij willen verder gaan dan dat en onze verantwoordelijkheid op maatschappelijk en solidair vlak opnemen. Wij willen ons engageren en door onze handelingen deelnemen aan een evenwichtigere wereld vol duurzaamheid.

 

Gezondheid en voeding

Onze voornaamste grondstof is griesmeel van harde tarwe. Het graan waaruit het wordt gemaakt, is voornamelijk afkomstig uit Frankrijk. Angezien wij streven naar een beredeneerde landbouw, gebaseerd op duurzaamheid, letten wij op bij het selecteren van onze grondstoffen.

Vanuit hetzelfde standpunt garandeert Pasta della Mamma producten zonder kleurstoffen en additieven. Vandaag werken wij uitsluitend met eieren van scharrelkippen uit België.

Deze uitdrukkelijk positieve keuze heeft een impact op de welvaart van de kweker, de landbouwer, maar ook op het milieu en de gezondheid van de consumenten.

Productie

Een hightech productiesite

De productiesite, die bijzonder veel flexibiliteit biedt, stelt Pastificio in staat om in te spelen op heel specifieke eisen.

Dat de site erg modern is, blijkt uit verschillende aspecten:

Kwaliteitsstrategie

Kwaliteit: meer dan een woord… feiten

Als specialist van verse pasta heeft Pastificio della Mamma heel wat knowhow ontwikkeld op het vlak van de specifieke vereisten van de voedingsketen.
Voor de onderneming staat kwaliteit voorop. Kwaliteit staat dan ook centraal in alle productieprocessen.
Dit is meer dan zomaar een mooie leuze, maar een gegeven dat daadwerkelijk deel uitmaakt van en stevig verankerd zit in het werk van iedere dag.

Concreet ?

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!