CONTACT

Wie zijn wij ?

Pasta della Mamma, oorspronkelijk een klein atelier waar pasta geproduceerd werd en in 1980 opgericht werd door een Italiaanse ambachtsman die graag aan restaurants uit zijn streek wilde leveren, is uitgegroeid tot een speler die niet weg te denken is in de pastasector, zowel in België als in het buitenland.

Vernieuwing staat centraal in de strategie van Pasta della Mamma. Het bedrijf biedt een volledig gamma aan pasta en afgeleide producten met een authentiek karakter. Op haar kaart : een hele waaier aan verse, voorgekookte of gevulde pasta, diepgevroren bereidingen op basis van pasta en kant-en-klare sauzen. Pasta della Mamma garandeert producten van hoogstaande kwaliteit dankzij de beste grondstoffen en een productieproces dat perfect beheerst wordt.

De productiesite, die ideaal gelegen is in de belangrijkste logistieke regio van Europa en waar het bedrijf gevestigd is sinds 1995, is erg modern geworden en beschikt tegenwoordig over geavanceerde productiemiddelen die perfect beantwoorden aan de Europese normen.

De « ISO 22000 FSSC & SAC AFSCA » certificatie, die jaarlijks behaald wordt door het bedrijf, gaat gepaard met strenge en regelmatige controles die een productie garanderen zowel volgens de bacteriologische normen als volgens de normen inzake hygiëne.

In 2015 heeft Pasta della Mamma meer dan 3000 ton geproduceerd en voor de komende jaren heeft ze overigens ook ambitieuze groeiperspectieven. Door de laatste investeringen optimaliseert het bedrijf voortdurend zijn productiecapaciteit en organisatie. Mede dankzij kwaliteit en culinaire creativiteit stelt Pasta della Mamma zich meer dan ooit op als DE specialist van de pasta voor de professionele restaurantkeukens.

Onze video presentatie

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!