De receptotheek
U kan gebruik maken van deze receptotheek om ideeën te vinden over nieuwe manieren om pasta’s klaar te maken. De bedoeling is om uw creativiteit te stimuleren door aan de hand van basisideeën de weg vrij te maken voor uw eigen creatie van nieuwe, originele en heerlijke gerechten op basis van pasta. Om deze receptotheek samen te stellen, zullen wij u voortdurend nieuwe recepten ter beschikking stellen. Onze rol is om een ware inspiratiebron te zijn. En wie weet, zal u morgen diegene zijn die ons zijn recepten zal bezorgen.
Recettes (190)
- Rigatoni gevuld met wortelmousseline en Vadouvan kruidenmix, pickles van wortelgewassen, kip ballotine met zalmvulling, sausje van land-en zeeproducten
- Carpaccio van tomaten, balsamico vinaigrette, rucola, Parmezaanse kaas en pickles van ui
- Recept – Pappardelle rolletjes met prei en ham
- Recept – Pinchos, tortelloni zalm en piquillo pepers
- Recept -Ravioloni fazant-morieljes, bouillon, gevulde morieljes met ganzenlever
- Recept – Kroket van cannelloni broccoli, currymayonaise
- Recept – Pancakes met esdoornsiroop
- Recept – Tagliolini met gebakken spruitjes en gegrilde tofu
- Recept – Fagottini met prosciutto, kippenbouillon en crostini
- Recept – Tagliatelle carbonara in een vegetarisch jasje
- Recept – One Pot Pasta : Rigatoni, groenten en crèmade van eekhoorntjesbrood
- Recept – Linguine met crème van romanesco en koolzaadolie
- Recept – Nestje pappardelle, espuma van geitenkaas en eetbare aarde
- Recept – Cannelloni broccoli met Brugge Oud en jus van Brugse Zot
- Recept – Rösti van pasta
- Recept – Sint-jacobsvruchten, pompoenpuree en slangetje gemaakt van pastavellen
- Recept – Gevulde courgette met trivelli en parmezaanse kaas
- Recept – Provençaalse aïoli van cannelloni met roodbaars en groentjes
- Recept – Piemontese salade van torciglioni tricolore
- Recept – Rigatoni – eekhoorntjesbrood – gelakt buikspek
- Recept – Tatin van verse pasta
- Recept – Mac & Cheese
- Recept – Spaghetti met hanenkam paddenstoel, pain bagnat
- Recept – Aubergine rollade, crumble van feta
- Recept – Girasoli met eekhoorntjesbrood, emulsie met crèmade van walnoten
- Recept – Aardbeiensalade in een mandje van linguine
- Recept – Verse pappardelle met stoofvlees van varkenswangen
- Recept – Cannelloni ricotta-spinazie, mediterrane saus en gebakken look
- Recept – Pompoencrème met cappelletti vlees en koriander
- Recept – Tagliatelle alla puttanesca
- Recept – Wafeltje van pasta met vanille
- Recept – De tomaat-mozzarella in een nieuw jasje door Pasta della Mamma
- Recept – Cannelloni met roodbaars, gevulde kool, spinazie en witte botersaus
- Recept – Girasoli, gerookte zalm en auberginekaviaar
- Recept – Fagottini provolone cacio e pepe
- Recept – Belgische tagliatelle voor het Wereldkampioenschap 2018
- Recept – Cannelloni ricotta-spinazie met een groen sausje en tempura
- Recept – Koepel van spaghetti met zalm mousseline en lopend eigeel, gemarineerde en aan één kant gebakken zalmfilet, champagnesabayon, geglaceerde worteltjes met sinaasappel, gebakken zilveruitjes, koolraap mousseline
- Recept – Trivelli, gekonfijte kwartelboutjes en artisjok barigoule
- Recept – Arancini met mozzarella en gekruide tomatencoulis
- Recept – Arancini met champignons en truffel
- Recept – Valentijnsdaglinguine
- Recept – Poutine van verse penne
- Recept – Tournedos Rossini en ravioloni met ganzenlever
- Recept – Pappardelle met wilde eend en flan van foie gras
- Recept – Lasagne met schaaldieren, bisque en minigroenten
- Recept – Tagliolini met groenten in zoutkorst
- Recept – Hartige croissant bereid met een pastavel
- Recept – Casarecce al ragù
- Recept – Gebakken hindefilet, linguine met kastanjeroomsaus en gestoofde mini-bindsla
- Recept – Ravioloni met ganzenlever & eekhoorntjesbrood, eendenconsommé en truffelespuma
- Recept – Selderijrisotto, groene dragonjus, ravioloni met kreeft & groentjes en wat zeekraal
- Recept – Gnocchi « als een tartiflette » met reblochon de Savoie en bresaola
- Recept – Lasagne met langoustines, ricotta di Bufala, basilicum en snijbiet
- Recept – Tortelloni met zalm op Scandinavische wijze
- Recept – Citroenschuimtaartje op « Pasta della Mamma » wijze
- Recept – Appel croissant bereid met een pastavel
- Recept – Colombo van rode tagliatelle, gamba’s en kokosmelk
- Recept – Open ravioli met parelhoen en waterkerssaus
- Recept – Casarecce in Griekse salade
- Recept – Girasoli met asperges op Oostendse wijze
- Recept – Penne met Sint-Jacobsvruchten en avocado
- Recept – Pennette met tonijn en wasabi
- Recept – Salade van penne, gerookte magret en burrata
- Recept – Penne met champignons en Chinese kool
- Recept – Spaghetti mengeling
- Recept – Portefeuille van lamsvlees en gedroogde abrikozen met aubergine kaviaar
- Recept – Casarecce met pompoencrème voor Halloween
- Recept – Tagliatelle met truffel
- Recept – Girasoli gorgonzola-noten, Anjou duif en gebakken groentjes met braambessensap
- Recept – Taart van rigatoni op een bedje van met rode wijn gekonfijte ossenstaart
- Recept – Pappardelle à la forestière
- Recept – Cannelloni met vlees op Marokkaanse wijze en kikkererwtensalade met sinaasappel
- Recept – Cupcake op “al’jote” wijze
- Recept – Girasoli gorgonzola-noten, eendenborst en ravioli met peer en vijgen
- Recept – Krokante pasta gevuld met chorizo, brunoise van courgette en scampi’s
- Recept – Lasagne met crèmade van eekhoorntjesbrood
- Recept – Zeeduivel met rucolaboter en erwtjes op Franse wijze
- Recetpt – Tournedos Rossini met crèmade van truffel
- Recept – Pompoenroomsoepje en crostini met walnoten
- Recept – Suprême van parelhoen gevuld met crèmade van truffel en in boter gestoofde groene kool
- Recept – Koninginnenhapje met crèmade van eekhoorntjesbrood
- Recept – Salade van macaroni en guacamole met crèmade van rucola
- Recept – Tartelette met prei en gerookte spekjes, ̎Jack be Little ̎ pompoen gebakken in salieboter
- Recept – Fricassée van gamba’s en girasoli asperges met crèmade van rucola
- Recept – Herfstpotje met torciglioni
- Recept – Carpaccio van vijgen, mousse van geitenkaas&walnoten en plakjes rauwe foie gras
- Rollade met spinaziecrème
- Linguine op Thaïse wijze
- Pappardelle met lamsragout en radicchio
- Tagliatelle met stukjes foie gras en bospaddenstoelen
- Recept – Spaghetti met ansjovis en paneermeel
- Recept – Spaghetti met aubergines en ricotta
- Recept – Linguine met citroen en amandelen
- Recept – Farfalle met tijm en Parmaham
- Zalm-asperge rollade
- Recept – Kippenlapjes, saus van kokosmelk en Thaïse noedels
- Nestje van chocolade tagliatelle
- Tartaar van torciglioni tricolore met lentegroentjes
- Aubergine rollade met tomatensaus
- Recept – Girasoli met zalm
- Papillot van de visser
- Recept – Cannelloni op mexicaanse wijze
- Recept – Brochette van gemarineerde tortelloni
- Recept – Macaroni op paella-wijze
- Recept – Pappardelle op zijn Belgisch
- Recept – Tomaat-garnaal in een nieuw kleedje
- Recept – Gnocchi met eekhoorntjesbrood
- Spaghetti met sardienen en ansjovis
- Spaghetti met zee-egel
- Spaghetti met mosselen
- Spaghetti met kokkels, pepers en basilicum
- Spaghetti met tuinbonencoulis
- Spaghetti met vongole
- Spaghetti op Siracusaanse wijze
- Spaghetti carbonara met artisjokken
- Trivelli met asperges
- Tagliatelle met paddenstoelen
- Tagliatelle al ragù
- Pappardelle met gestoofde aubergines, komijn en verse kruiden
- Tortelloni met wilde kruiden
- Groene tagliatelle met rivierbaarsfilet
- Timballo Napoletano
- Tagliolini met konijnenragout
- Tagliolini met rucola
- Tagliatelle met Sint-jacobsnootjes en roze garnalen met curry
- Tagliatelle met courgettes
- Pasta met snijbiet
- Recept – Penne met asperges, jalapeño en cheddar kaas
- Pasta met zeevruchten
- Ravioli met gerijpte pecorino en een balsamico- en perensaus
- Penne all’arrabiata
- Pappardelle met olijven en andijvie
- Pasta al forno (Pasta in de oven)
- Griekse pastitsio
- Pasta met bottarga
- Pappardelle met roquefort, truffel en pesto
- Salade van farfalle met appel, veenbes en feta
- Salade van creoolse pasta met vinaigrette en sinaasappel
- Pasta met rozemarijn en zeeduivel
- Deense pastasalade met vis
- Zomerse salade met gemarineerde paddenstoelen
- Aziatische soep met noedels en Chinese kool
- Linzensoep met farfalle
- Soep met eierpasta en kabeljouw
- Marokkaanse soep met groenten
- Pastasalade met tonijn, appel en artisjok
- Mezzelune gevuld met knolraapbladeren, noten en bottarga
- Macaroni met citrusvruchten en rozemarijn
- Alpen macaroni
- Lasagne met prei en parmaham
- Gerolde lasagne met Hokkaido pompoen
- Gerolde lasagne met artisjokken
- Groene lasagne bolognese
- Linguine met salie en kalfsvlees
- Linguine met scampi’s en oosterse aroma’s
- Luingine met zeevruchten in papillote
- Gegratineerde macaroni met kaas (Mac&Cheese)
- Pappardelle met eendenragout
- Pappardelle met gestoofd rundvlees, porto en blauwschimmelkaas
- Pad thai
- Orecchiette met knolraapbladeren
- Noedels met kaviaar
- Nestjes gegratineerde pasta
- Minestrone met pasta
- Millefeuille van zalm en geitenkaas
- Maltagliati met lamsragout
- Lasagne met kabeljouw
- Pasta gratin met kip en broccoli
- Pasta gratin met tomaten en courgettes
- Vegetarische pasta gratin
- Gratin van rigatoni met prei en pompoen
- Gratin van spätzle met noten en mangold sla (snijbiet)
- Lasagne met eendenragout
- Lasagne met Shiitake paddenstoelen
- Lasagne met lentegroenten en burrata kaas
- Fusilli met groenten en garnaaltjes
- Gefrituurde pasta op Thaïse wijze
- Pappardelle alla romana
- Lasagne pesto & ricotta
- Auberginerolletjes met pasta
- Bami Goreng
- Cannelloni met vlees
- Cavatelli met tomaat, amandelen en basilicum
- Timbaaltjes met courgette
- Farfalle vitello tonnato
- Farfalle met kabeljauw
- Recette estivale de girasoli au saumon
- Pancakes met esdoornsiroop
- Girasoli met zalm, knolselderijrisotto, maïs, tomaten-ui bereiding, scamorza