Pasta in alle gerechten
Men weet vaak niet dat pasta in alle gerechten van een maaltijd gebruikt kan worden. Deze rubriek, die vaak aangevuld zal worden, geeft u ideeën en toont hoe u pasta op een originele manier kan klaarmaken en presenteren om uw klanten te verrassen en te verbazen.
- Aperitief/cocktail
- Voorgerecht
- Hoofdgerecht
- Nagerecht
- Bijgerecht
- Salade
Hapje van spaghetti, tomaat, mozzarella en basilicum
Source : unknown
Een brochette van ravioli, chorizo en olijven
Source : unknown
Brochettes van tortelloni met kaas en pestosaus
Source : Opiefoto
Brochettes van tortelloni, tomaten en mozzarella
Source : Real women and home
Lepelhapje van ravioli met marinara saus
Source : Once Upon a Plate
Schelpjes gevuld met kaas en spinazie
Source : Kraft
Lepelhapje van ravioli met marinara saus
Source : Once Upon a Plate
Mini lasagne met aubergine en basilicum
Source : Zecca Donna Hay
Pastasalade met tonijn, appel en artisjok
Source : Ricardo cuisine
Schelpjes gevuld met kaas en spinazie
Source : Kraft
Lepelhapje van ravioli met marinara saus
Source : Once Upon a Plate
Mini lasagne met aubergine en basilicum
Source : Zecca Donna Hay
Pastasalade met tonijn, appel en artisjok
Source : Ricardo cuisine
Zoete ravioli van appels en peren
Source : Nest 83
Gegrilde paprika's gevuld met spaghetti
Source : Johnny Miller
Spaghetti met look en parmezaan (Aglio e olio)
Source : Happily unprocessed
Caesarsalade van pasta
Source : Spicy southern kitchen
Romige pastasalade met komkommer
Source : Cook Crave
Pastasalade met tonijn, appel en artisjok
Source : Ricardo cuisine
Pastasalade met geitenkaas en basilicum
Source : Half Baked Harvest
Zwart geel rode salade met zwarte olijven en tomaten
Source : Joe's healthy meals