CONTACT

Deze week stellen wij u Christine voor van de Boekhouding

Bij ons is het simpel, op de boekhouding heten ze allebei Christine en we kunnen zeggen dat ze elkaar echt goed aanvullen. Ze zijn vriendinnen die een sterk team vormen.

Christine is iemand die nauwkeurig werkt en altijd goedgezind is. Het is altijd aangenaam om met haar samen te werken, ze is een crème van een mens. Zij is eerder discreet en is een grote sportliefhebster.

Wat haar voldoening geeft in het leven ?

Dat is haar gezinsleven, haar sociale leven en sport. Ze is lid van een volleybalclub en wandelt graag, kortom, ze blijft graag in beweging ! Ze zegt niet snel nee tegen een feestje of om op de dansvloer te staan en geniet ervan om lekker te tafelen met haar naasten.

Na haar zesde middelbaar vertrekt Christine naar de Domenicaanse Republiek als uitwisselingsstudent. In dat leerrijk jaar heeft ze Spaans kunnen leren en een zeer verschillende cultuur. Bij haar terugkeer begint ze aan een opleiding voor leraar lichamelijke opvoeding omdat ze een fervente sportliefhebster is, maar dat ligt haar helemaal niet. Ze verkiest dan om als au pair aan de slag te gaan om haar Nederlands bij te schaven in afwachting van het volgende schooljaar. Ze schrijft zich vervolgens in voor een opleiding boekhouden aan de Sainte-Marie Hogeschool.

Na haar studies vindt Christine een job bij de boekhouding van het bedrijf Corman in Goé. Wanneer ze Christine B. ontmoet, hoort ze van een vacature bij Pasta della Mamma en komt zo in ons bedrijf terecht in 2011.

Haar dagelijkse taken bestaan uit het klaarmaken van betalingen, facturen ingeven, betalingsherinneringen naar klanten sturen, de loonadministratie doen en allerlei andere taakjes. Ze houdt van alles in haar job !

Wat ze leuk vindt bij Pasta della Mamma ?

Het is een kleinschalig bedrijf, er is een leuke sfeer tussen de collega’s. Ook het werk op zich dat gevarieerd is, vindt ze leuk. Christine heeft bepaalde verantwoordelijkheden en vindt het fijn om erkenning te krijgen voor haar werk.

We moeten erbij zeggen dat onze producten heerlijk zijn want sinds Christine bij Pasta della Mamma werkt, heeft ze geen droge pasta meer gekocht ! Haar man en één van haar dochters zijn grote fan van verse pasta.

Ze weet nog te vertellen dat ze vroeger ,voordat ze bij ons begon te werken, haar pasta met een mes sneed maar dat onze collega’s zo vaak gezegd hebben dat het een heiligschennis was waardoor ze geleerd heeft om een lepel te gebruiken bij het eten van bepaalde pasta.

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!